H Σκακιστική Ακαδημία Χανίων «Σαμαριά» βράβευσε τους αθλητές της και έκοψε την πίτα της

Σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και παρουσία όλων των μελών και φίλων του συλλόγου η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ πραγματοποίησε την ετήσια γιορτή της και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ένας αγωνιστικός απολογισμός καθώς επίσης και η βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο της λέσχης αξιωματικών ¨ΑΣΤΕΡΙΑ¨ η οποία πλημμύρισε κυριολεκτικά από κόσμο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους για το σύλλογο.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση των απερχόμενων μελών

του Διοικητικού Συμβουλίου που παρέδωσαν τη σκυτάλη στα νέα μέλη του συλλόγου. Ο επί χρόνια Πρόεδρος της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ κ. Σπυριδάκης Γιάννης, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχελογιάννης Δημήτρης και ο Έφορος αγώνων κ. Πετράκης Ιωσήφ τιμήθηκαν για την πολυετή τους προσφορά στο σύλλογο αφήνοντας ένα πολύ πλούσιο έργο στη θητεία τους. Η βράβευσή τους έγινε από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Βολάνη Γιώργο καθώς επίσης και από τον κ. Γιώργο Ναούμ και την κ. Κουκουράκη Ελισάβετ.

Σημαντική και συγκινητική ήταν επίσης η στιγμή που η ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ βράβευσε τους αθλητές της οι οποίοι πέρασαν στο επόμενο στάδιο της ζωής τους μπαίνοντας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο Αλυγιζάκης Αποστόλης, Χομπιτάκης Κώστας, Πατρελάκης Ευάγγελος, Καραβιτάκη Ευαγγελία, Μπαϊραμιάν Αρτούρ, Παπαδημητράκης Γιώργος, Γαλανάκης Νίκος, Τζαγκαράκης Παναγιώτης, και Γεωργακόπουλος Νίκος τιμήθηκαν με έναν πολύ ωραίο πίνακά τους σε καμβά. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ και του ΑΠΟ ¨ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ¨ για τις Πανελλήνιες διακρίσεις τους τόσο σε διασυλλογικό επίπεδο όσο και σε ατομικό. Τέλος βραβεύτηκαν οι αθλητές από διάφορες διοργανώσεις που διεξήχθησαν σε τοπικό επίπεδο. Ακολούθησε σειρά ερωτήσεων σε όλα τα παιδιά του συλλόγου στα οποία δόθηκαν αναμνηστικά δώρα. Δώρο επίσης προσφέρθηκε στην κ. Κοτσιφάκη Ιωάννα που κέρδισε το φλουρί της πίττας.

Ευχαριστήρια αναφορά και βράβευση έγινε προς την Π.Ε. Χανίων όπου η κ. Μαλανδράκη Σοφία παρέλαβε την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Καλογερή Νικόλαου. Βραβεύτηκε επίσης και η προϊσταμένη του τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ζομπανάκη Κατερίνα για την συνεχή στήριξή της σε όλες τις δράσεις του συλλόγου. Ο πρόεδρος της ΣΑΧ ΣΑΜΑΡΙΑ κ. Βολάνης Γιώργος ευχαρίστησε τον Δήμο Χανίων και ιδιαίτερα τον Δήμαρχό μας κ. Σημανδηράκη Παναγιώτη για τη λύση που πρόσφερε στο χρόνιο πρόβλημα της στέγασης του συλλόγου, ακολούθησε η βράβευσή του την τιμητική πλακέτα του οποίου παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γηροκομείου κ. Βαλυράκης Στέλιος. Βραβεύτηκε επίσης ο Δήμαρχος Πλατανιά για την πολυετή συνεργασία που υπάρχει προσφέροντας οργανωμένα μαθήματα σκακιού σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η Αντιδήμαρχος κ. Μαραγκουδάκη Χρυσούλα στην οποία επίσης προσφέρθηκε το βιβλίο του Γκάρυ Κασπάροβ ¨Η ζωή είναι μια παρτίδα σκάκι¨.

Τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βολάνης ευχαρίστησε την ΕΤΑΝΑΠ ΣΑΜΑΡΙΑ για τη μόνιμη στήριξή της στην υλοποίηση του αγωνιστικού προγράμματος καθώς επίσης την εταιρία ¨ΘΩΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. και όλους τους επιχειρηματίες των Χανίων που βοήθησαν διαχρονικά το σύλλογο της ΣΑΧ.

Keywords
Τυχαία Θέματα