Hράκλειο: Δύο ανήλικοι βρίσκονταν πίσω από 10 κλοπές σε αυτοκίνητα!

Στην σύλληψη δύο ανήλικων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. καθώς έπειτα από έρευνα των Αρχών, αποδείχθηκε πως είχαν ξαφρίσει 10 αυτοκίνητα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Οι δύο ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας και μέσα σε διάστημα ενός μήνα είχαν προχωρήσει σε 10 κλοπές αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα και ότι άλλο έβρισκαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών από οχήματα στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι ημεδαποί

Συνελήφθησαν

χθες (22.04.2024) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου δύο ανήλικοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή και για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, μετά από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση των αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας ,προέκυψε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι ημεδαποί χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατά το χρονικό διάστημα από 22.03.2024 έως και 20.04.2024 είχαν προβεί σε 10 περιπτώσεις κλοπών (9 τετελεσμένες και μία απόπειρα) από σταθμευμένα οχήματα σε παραλιακή περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και είχαν αφαιρέσει από αυτά ,συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα αξίας 2.630 ευρώ.

Ανωτέρω ανήλικοι εντοπίσθηκαν χθες μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας, και σε έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα και στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι καθώς και ένα σακίδιο με είδη ρουχισμού και προσωπικά αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Επίσης κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα