Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το διαζύγιο με τη Λένα Δροσάκη: Συμβουλευτήκαμε ψυχολόγο για το πώς θα το διαχειριστούμε


Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, αλλά και τη σχέση που έχουν μετά τον χωρισμό τους.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» κι εξήγησε αρχικά, πώς κατάφεραν να διαχειριστούν το θέμα του διαζυγίου τους.

«Τίποτα δεν γίνεται χωρίς πολλή δουλειά, χρειάζεται κατανόηση και χρόνος για να μπορέσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι να μπουν σε ένα κοινό μονοπάτι που έχει να κάνει με το παιδί. Οι δυσκολίες θέλουν δουλειά. Συμβουλευτήκαμε και ψυχολόγο για το

πώς θα διαχειριστούμε όλο αυτό σε συνδυασμό με το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να τον συμβουλευόμαστε, γιατί είναι μεγάλη βοήθεια για το ζευγάρι που δεν είναι μαζί».

Αναφορικά με το παιδί τους, είπε: «Ο Αναστάσης είναι 3μιση ετών και είναι μέσα στην τρέλα. Χαίρομαι πολύ τις στιγμές μαζί του και προσπαθώ και εγώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορώ μαζί του».

Πρόσθεσε επίσης: «Με τη Λένα μένουμε πολύ κοντά για χάρη του Αναστάση, κάνω τα αδύνατα δυνατά για να βρεθώ κοντά του, όταν η Λένα δεν είναι εκεί ή δεν μπορεί».

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα