Ανοικτή Συνέλευση κατοίκων Νέας Χώρας: “Επιτέλους, ποιος κάνει κουμάντο στη πόλη;; Οι ευθύνες του Δήμου Χανίων” (φωτο)

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

…..και ώς δια μαγείας , ένα παρτέρι που δεν φυτεύτηκε ποτέ από την αντίστοιχη υπηρεσία του Δήμου Χανίων, “φύτρωσε” σήμερα τραπεζοκαθίσματα της παρακείμενης ταβέρνας στην παραλία της Νέας Χώρας!!

Το χρονικό μιας διαμαρτυρίας κατοίκων προς τις υπηρεσίες του Δήμου Χανίων:

Μέλη της συνέλευσης μας, έχουν αποστείλει διαδοχικά emailς στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Χανίων στις 18 Φλεβάρη και 10 Μάρτη (συνοδευόμενα από φωτογραφίες)- καθώς επίσης επικοινώνησαν επανειλημμένα και τηλεφωνικά ,εκφράζοντας την ανησυχία τους για την κοπή του μεγάλου δέντρου –

αλμυρίκι στην ακτή Παπανικολή στην παραλία της Νέας Χώρας, σε επίμαχο ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ, που από πέρυσι καταπατείται από ιδιώτες και τοποθετούν τραπεζοκαθίσματα . Φέτος τον Φλεβάρη το αλμυρίκι κόπηκε (έπεσε από τον αέρα μας ενημέρωσε η αρμόδια υπηρεσία), η οποία δεσμεύτηκε να αναπλάσει – φυτέψει ολόκληρο το παρτέρι ΑΜΕΣΑ.

Έως και τις 10 Μαρτίου αποδεδειγμένα δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση από τις υπηρεσίες του Δήμου Χανίων , έως ότου χθες σε μια άκρη-άκρη είδαμε φυτεμένο ένα μοναχό δενδρύλλιο, ΧΩΡΙΣ να έχει γίνει καμία άλλη παρέμβαση στο περιβάλλοντα ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ….λες και ετοίμασαν τον χώρο για να μπουν τα τραπεζοκαθίσματα της παρακείμενης ταβέρνας….πράγμα το οποίο και έγινε!!!

Απογοητευμένοι από την έως κωλυσιεργία και αναποτελεσματικότητα για την επίλυση του εν λόγω θέματος από τον Δήμο Χανίων, δημοσιοποιούμε το δίκαιο αίτημα μας για άμεση αποκατάσταση του καταπατημένου παράλιου δημόσιου χώρου στη Νέας Χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα