Χανιά: Αδειοδοτήθηκε ο νέος βρεφικός σταθμός Καλωβών

Με χαρά και ικανοποίηση υπογράφηκε σήμερα από το Δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη η άδεια λειτουργίας του νέου Βρεφικού Σταθμού Καλυβών Αποκορώνου. 

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης δήλωσε: «Έπειτα από πολλά εμπόδια και δυσκολίες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα , για την αδειοδότηση του σταθμού και σήμερα, ο Αποκόρωνας να έχει στη διάθεση του έναν πρότυπο Βρεφικό σταθμό.

Δημιουργήθηκε ένας εξαιρετικός χώρος, ενώ παράλληλα αποκτά λειτουργικότητα ένα κτήριο που παρέμενε για χρόνια αναξιοποίητο.

Προχωράμε στον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού

και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τις πόρτες μας για να υποδεχτούμε τα μικρά μας αγγελούδια και να προσφέρουμε ένα ασφαλές και θερμό περιβάλλον για αυτά .

Μια σημαντική προσθήκη προσχολικής υποδομής έρχεται να προστεθεί στους τέσσερις (4) ήδη λειτουργούντες παιδικούς σταθμούς στο Δήμο  Αποκορώνου και βεβαίως δε σταματάμε εκεί». 

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης ανέφερε: «Με νέες δομές κοινωνικής προστασίας, Βοήθεια Στο Σπίτι, Κέντρο Κοινότητας, Ε.Κ.Α.Β. , Κοινωνικό Παντοπωλείο-Ενδυματοπωλείο, Νταντάδες της Γειτονιάς κ.α., και με απώτερο στόχο την επίτευξη ίδρυσης και λειτουργίας του Δημοτικού Γηροκομείου που είναι η κορωνίδα των προσπαθειών μας, δίνουμε πνοή στις κοινότητες του Δήμου μας, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα