Χανιά-Διαγόρας: Νίκη για να του ξεφύγουν και να… πάρουν το αίμα τους πίσω!

Η χανιώτικη ομάδα μετά το διπλό στη Λευκάδα θέλει να παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών και να προσθέσει ακόμα ένα πολύτιμο τρίποντο στη συγκομιδή της κανονικής περιόδου. Το έργο της πάντως απέναντι στον τρίτο της βαθμολογίας Διαγόρα μόνο εύκολο δεν προμηνύεται, καθώς οι Ροδίτες έχουν παρουσιάσει έως τώρα ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα που τους έχει φέρει στις πρώτες θέσεις και εντός της προνομιούχο πεντάδας.

Τα Χανιά βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πίνακα με 26 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρώτη Athens

Kallithea (έχει πιο εύκολο έργο σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό Β), ενώ ο Διαγόρας έχει 22 πόντους και μοιράζεται την τρίτη θέση με τον Ιωνικό. Πάντως η ομάδα του Θωμά Γράφα προέρχεται από βαριά ήττα με σκορ 4-1 από το Αιγάλεω το οποίο του έσπασε σερί τριών νικών.

Παράλληλα τα Χανιά θέλουν να πάρουν και το αίμα τους πίσω για την ήττα στον πρώτο γύρο στη Ρόδο, που ήταν και η πρώτη τους την εφετινή σεζόν (3-1).

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Ταουσιάνης που πήρε στην αποστολή 22 παίκτες, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κυριάκου Μαζουλουξή και Νίκολας Τζορνομάζ, αλλά δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Την αποστολή, από την οποία πριν το ματς θα κοπούν δυο ποδοσφαιριστές, απαρτίζουν: Κυρίτσης, Καλογεράκης, Πενταράκης, Μπάτζιος, Σέχου, Κατσούρρι, Νίκολιτς, Σερβιλάκης, Παναγιώτου, Σιλά, Λεμονής, Τσέλιος, Ντίας, Μπουρσέλης, Ελευθεριάδης, Κόλα, Μανουσάκης, Μιούλερ, Μάνος, Βουό, Μάναλης, Νίλι.

Από την άλλη ο Γράφας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ματίας Πάρντο, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Αντώνης Δερμιτζάκης ο οποίος αποκτήθηκε από τον Διαγόρα, αλλά ξεκίνησε τη χρονιά στα Χανιά πριν μεταπηδήσει στη συνέχεια στην Καβάλα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αγγελος  Μπακογιάννης (Αθηνών), με βοηθούς τους Χρήστο Πλάκα (Δυτ. Αττικής) και  Μαρίνο Μαραθωνίτης (Αθηνών) και τέταρτο διαιτητή τον Ραφαήλ Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου).

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα