Χανιά: Είχαν επαναληφθεί σκηνικά …ξυλοδαρμού στο ίδιο σχολείο – Χτυπήθηκε και καθηγητής

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί σε γυμνάσιο των Χανίων, με τον ξυλοδαρμό μαθητή από συμμαθητή του, όπως σας ενημέρωσε το Flashnews.gr. Ο ίδιος μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες προέβη σε ζημιές σε υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου.

Το θέμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο αφού πρόκειται για περιστατικά μεταξύ ανήλικων παιδιών, ωστόσο η ανησυχία των γονέων είναι μεγάλη διότι τέτοιου είδους συμβάντα έχουν επαναληφθεί και το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr υπήρξε περίπτωση πριν μερικές ημέρες, που επιχειρήθηκε να χτυπηθεί ή χτυπήθηκε

ακόμα και καθηγητής του σχολείου!

Σίγουρα η ανάρτηση του προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου που έκανε γνωστό το συμβάν, με την ταυτόχρονη δημοσιοποίηση του θέματος από τα ΜΜΕ δρομολογούν πλέον διαδικασίες που έχουν άμεσο στόχο να δοθεί ένα τέλος στο όλο ζήτημα. Διότι δεν είναι λογικό, παιδιά που θέλουν να περάσουν μια ήρεμη, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική ημέρα στο σχολείο τους να νιώθουν φόβο ότι κάτι θα τους συμβεί.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν σε σχέση με τον μαθητή που προέβη σε αυτή την πράξη θα είναι άμεσες, ενώ για το ζήτημα, προφανώς έχει ενημερωθεί η Β’ βάθμια εκπαίδευση, η οποία ξέρει πάντως ότι πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Είχαν, …ξυλοδαρμού, – Χτυπήθηκε,chania, eichan, …xylodarmou, – chtypithike