Χανιά: Έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ την Τετάρτη

Σε έκτακτη γενική συνέλευση προχωράει την Τετάρτη η ΕΛΜΕ Χανίων ώστε να αποφασίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο 2ο Γυμνάσιο Χανίων και ώρα 19:00.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι «το Υπουργείο Παιδείας, κατά την προσφιλή του τακτική και πιστό στην παράδοση του αυταρχισμού των τελευταίων χρόνων, προσφεύγει για μια ακόμη φορά στα δικαστήρια ώστε να καταστήσει παράνομη την Απεργία-Αποχή που έχει κηρύξει η ΕΛΜΕ

Χανίων. Η εκδίκαση της αγωγής του Δημοσίου κατά της ΕΛΜΕ Χανίων πήρε αναβολή για την Τρίτη 26/3 στις 10πμ. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.  Χωρίς να έχουμε αυταπάτες για το τι πρόκειται να αποφασίσει «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης.  

Τονίζουμε για την απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση ότι:

Ισχύει μέχρι να επιδοθεί η οποιαδήποτε καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου επίσημα είτε στην ΕΛΜΕ είτε στην ΟΛΜΕ.Ισχύουν οι σχετικές κυλιόμενες στάσεις εργασίας από την ΕΛΜΕ 1, 2 ή 3 ωρών καθώς και οι συμπληρωματικές της ΟΛΜΕ που έχουν αποφασιστεί για όλο τον Μάρτιο. Το Υπουργείο δεν έχει κινηθεί δικαστικά ως προς αυτές.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε Έκτακτη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων για να πάρουμε αποφάσεις ενόψει της πανελλαδικής Γ.Σ. των εκπροσώπων των ΕΛΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 30/3 με θέματα:

1) ΓΣ Προέδρων – Σχέδιο δράσης ΕΛΜΕ Χανίων

2) Επαναπροκήρυξη της Απεργίας – Αποχής από ΟΛΜΕ

3) Ψηφίσματα

Το εκπαιδευτικό κίνημα δεν τρομοκρατείται!

Η μαζική συμμετοχή και κινητοποίηση όλων

είναι η απάντηση στον αυταρχισμό του υπουργείου!

ΟΛΕΣ/ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ!

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ!

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/3 7.00μμ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Έκτακτη, ΕΛΜΕ, Τετάρτη,chania, ektakti, elme, tetarti