Χανιά: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε αστυνομικός – Έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. (φωτο)

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε αργά χθες την νύχτα σε συνοικία της Νέας Χώρας μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε παρκαρισμένο ΙΧ αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η έκρηξη που προκλήθηκε από αυτοσχέδιο μηχανισμό με δυναμίτιδα είχε στόχο ΙΧ αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οποία διαμένει αστυνομικός με την οικογένεια του. Παράλληλα, οι ίδιες

πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ίδια πολυκατοικία διέμενε και ο πατέρας του αστυνομικού, απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ.

Από την έκρηξη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ο στόχος, καθώς και σε δυο ακόμα μηχανές που ανήκαν σε μέλη της οικογένειας και ήταν και εκείνες παρκαρισμένες στην ίδια πυλωτή.

Ευτυχώς από την έκρηξη δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο του συμβάντος βρέθηκε και η αστυνομία με τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας να προχωρούν σε ενδελεχείς έρευνες αναφορικά με το συμβάν.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα