Χανιά: “Η Νέα Αριστερά να γεμίσει το κενό της αριστεράς” – Εγκαίνια νέων γραφείων ενόψει Ευρωεκλογών (φωτο-βιντεο)

Τα γραφεία της στα Χανιά, εγκαινίασε στο κέντρο των Χανίων, ξεκινώντας και επίσημα την προεκλογική περίοδο, το νεοσύστατο κόμμα της Νέας Αριστεράς.

Τα γραφεία του κόμματος βρίσκονται στη συμβολή της οδού Αποκορώνου (αρ. 137) με την οδό Γεράσιμου Μαρκορά

Παρόντες στα εγκαίνια οι υποψήφιοι με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς, Πέτρος Λυμπεράκης, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Γιώργος Σταθάκης.

“Νέα Αριστερά δίνει μεγάλη μάχη στις Ευρωεκλογές. Οι Ευρωεκλογές είναι μια μάχη για

την ελληνική κοινωνία. Μπορεί ο ελληνικός λαός να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση και να επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο. Να υπερασπιστεί τη δημοκρατία με την ψήφο του. Η Νέα Αριστερά θέλει να γεμίσει ένα κενό που υπάρχει στην αριστερά”, σημείωσε ο Γαβριήλ Σακκελλαρίδης.

“Η ευρωπαϊκή ένωση ακολουθεί πολιτική κλιμάκωσης του πολέμου στην Ουκρανία και μια παθητική πολιτική στον πόλεμο της Γάζας, αντί να αναλάβει ειρηνευτικές πρωτοβουλίες. Επίσης, η κλιματική κρίση και πράσινη μετάβαση είναι σοβαρά ζητήματα και χρειάζεται αλλαγή πολιτικής. Ακόμα, η οικονομική κατάσταση είναι κακή. Είμαστε η δεύτερη πιο φτωχή χώρα στην Ευρώπη. Το ζήτημα είναι αν η Ευρώπη αποκτήσει κοινωνικό χαρακτήρα που δεν τον διαθέτει”, ανέφερε ο Γιώργος Σταθάκης.

Τέλος τους λόγους που τον οδήγησαν στο να κατέβει υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς εξηγεί ο Πέτρος Λυμπεράκης, εκπρόσωπος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και μέλος της μελετητικής ομάδας περιοχών Natura.

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Νέας Αριστεράς περιελάμβαναν ποτό, μεζέ και τραγούδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα