Χανιά: Με άνεση, κυρίαρχο ποδόσφαιρο συνεχίζουν στην κορυφή!

Έπρεπε να περάσουν 60 ολόκληρα λεπτά για να βρεθεί ο Μάναλης να λύσει τον γόρδιο δεσμό στο μπλόκο που είχε στήσει ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς απέναντι στα Χανιά. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν κυρίαρχοι για 40 ολόκληρα λεπτά έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες για να σκοράρουν νωρίς και να διώξουν το άγχος και τελικά η νίκη ήρθε στο τελευταίο 30λεπτο της αναμέτρησης και εντελώς δίκαια.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του ενώ επανήλθε

ο Ντίας στο αρχικό σχήμα έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Ο Καλογεράκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Νίκολιτς και Σιλά στην τετράδα της άμυνας με τους Τσέλιο Ντίας και Λεμονή στον άξονα ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτελούσαν οι Κόλα, Ελευθεριάδης και Μάναλης.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τα Χανιά ξεκίνησαν με εντυπωσιακή ορμή στο παιχνίδι και από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα κατασκήνωσαν έξω από την περιοχή του Τσιμόπουλου ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος και την πίεση.

Μέσα σε 120 δευτερόλεπτα χάθηκαν οι πρώτες ευκαιρίες με τον Ελευθεριάδη να μην μπορεί να πλασάρει σε κενή εστία και στην συνέχεια το σουτ του Κόλα έφυγε άουτ.

Διπλή χαμένη ευκαιρία είχαν τα Χανιά στο 5ο λεπτό με το σουτ του Νίκολιτς να διώχνει σε κόρνερ ο Τσιμόπουλος και στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Μπάτζιου είχε την ίδια κατάληξη. Τα Χανιά αύξαναν συνεχώς την πίεση τους προς την περιοχή του Αιγάλεω και μέσα στο επόμενο 10λεπτο είχαν τέσσερις ακόμα ευκαιρίες για να σκοράρουν με κορυφαία όλων το σουτ του Ντίας, να διώχνει σε κόρνερ ο Τσιμόπουλος.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ μεγάλη ένταση στο παιχνίδι τους ωστόσο, όπως ήταν φυσιολογικό και εν μέσω καταρρακτωδούς βροχής δεν μπορούσαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και η ισορροπία από τους φιλοξενούμενους.

Το Αιγάλεω έχοντας ως μοναδικό στόχο να μπορέσει να χαλάσει τις επιθέσεις των γηπεδούχων και όχι να δημιουργήσει, κρατούσε το μηδέν ενώ με τις ίδιες προϋποθέσεις ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο.

Η πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων καταγράφηκε στο 48ο λεπτό όταν ο Ζιούλης έκανε το πλασέ όμως ο Καλογεράκης με μια σπουδαία επέμβαση κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση για τους φιλοξενούμενους με τα Χανιά να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 60ο λεπτό όταν μετά από ωραία εκτελεσμένο κόρνερ, με πάσα, ο Ελευθεριάδης βρήκε τον Μάναλη που με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για τα Χανιά.

Μέχρι το τέλος του αγώνα με τον καιρό να έχει δυσκολέψει για τα καλά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων ήρθε και το 2-0 στο 87ο λεπτό. Τα Χανιά έκαναν την επίθεση, μετά από απόκρουση των αμυντικών του Αιγάλεω η μπάλα στρώθηκε στον Τσέλιο που με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Νίκολιτς (84′ Κατσούρρι), Σιλά, Λεμονής, Τσέλιος, Ντίας (84′ Μπουρσέλης), Ελευθεριάδης (63′ Μιούλερ), Κόλα (63′ Μάνος), Μάναλης (71′ Μάναλης)

Αιγάλεω (Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς): Τσιμόπουλος, Βάρκας, Ζιούλης, Θεολόγου (33’ Νταβιώτης), Ευαγγέλου, Μπλάκσον (46′ Παυλάκης), Ναζίμ (63′ Μπάμπης), Κωνσταντακόπουλος, Κολλάς (79′ Σταμένκοβιτς), Καμαρά (79′ Γκάμπριτς) , Τάμπας

Διαιτητής: Λάζαρος Ρεντίφης (Αν. Αττικής)
Α’ Bοηθός: Κωνσταντίνος Σούζας (Αν. Αττικής)
Β’ Bοηθός: Γιώργος Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)
4ος Διαιτητής: Μανώλης Μανδαλενάκης (Ηρακλείου

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα