Χανιά: Προφυλακίστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αμάξι αστυνομικού – Τι λέει η πλευρά του 55χρονου

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι στην υπόθεση επίθεσης σε αμάξι αστυνομικού στα Χανιά πριν από μερικές μέρες.

Ύστερα από μια μαραθώνια απολογία η οποία ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί οι δυο κρατούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Πρόκειται για έναν 55χρονο και 57χρονο, Έλληνες.

Αρνείται κάθε κατηγορία ο 55χρονος

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου δράστη, Αριστομένης Τζεβελέκος επεσήμανε ότι, “με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή

αποφασίστηκε ως μέτρο δικονομικού εξαναγκασμού η προσωρινή κράτηση του πελάτ μου για 6 μήνες. Ο πελάτης μου αρνείται τις κατηγορίες και αναμένει την περάτωση της κύριας ανάκρισης. Από κει και πέρα να δικαστεί όταν θα έρθει η ώρα και να πει όσα έχει πει. Έκανε αίτημα πραγματογνωμοσύνης ότι ήταν και αυτός μαζί στο συμβάν. Δεν υπάρχει στοιχείο από τις κάμερες”.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε αστυνομικός και βρισκόταν στην πυλωτή διώροφης κατοικίας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο καθώς και σε δυο μοτοσυκλέτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Προφυλακίστηκαν,chania, profylakistikan