Χανιά: Συγκλονισμένος ο γιος του πιλότου του αεροσκάφους που έπεσε στο Μάλεμε – Παρακολουθούσε το στίγμα του στο κινητό (βιντεο)

Το τελευταίο ταξίδι στους αιθέρες ήταν χτες για τον 60χρονο πιλότο Θόδωρο Πάντο και τον συγκυβερνήτη και φίλο του Κωνσταντίνο Καραμπίνη.

Ένα λάθος, μια στιγμή αβλεψίας (;) έμελλε να είναι και η μοιραία για τη ζωή τους, με το μονοκινητήριο αεροπλάνο να πέφτει το βράδυ της Πέμπτης (9/11) στη θάλασσα και σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το αεροδρόμιο του Μάλεμε.

Ο γιος του πιλότου, περιγράφει στο Mega και στην εκπομπή Live News

τις δραματικές στιγμές της τραγωδίας καθώς ο ίδιος παρακολουθούσε ζωντανά στο κινητό του το στίγμα του αεροσκάφους μέχρι που αυτό χάθηκε.

Ο ίδιος φυσικά είναι συντετριμμένος καθώς μιλά για τον πατέρα του με τα καλύτερα λόγια.

Συντετριμμένος και ο φίλος του πιλότου και επίσης χειριστής αεροσκάφους, Γ. Περράκης που τονίζει ότι τέτοιου τύπου αεροσκάφη δεν πρέπει να πετάνε τη νύχτα.

Η ιατροδικαστική γνωμάτευση θα καταδείξει τα αίτια θανάτου των δύο επιβαινόντων του αεροσκάφους, ενώ από την έρευνα της Αρχής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και την προανάκριση του Λιμενικού θα αποσαφηνιστούν τα αίτια της πτώσης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Συγκλονισμένος, Μάλεμε – Παρακολουθούσε,chania, sygklonismenos, maleme – parakolouthouse