Χανιά: Το Λύκειο των Ελληνίδων κόβει την πίτα του

Το Λύκειο των Ελληνίδων Χανίων θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλιάτικη πίτα του την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στις 17.30 στην αίθουσα του στην οδό Κ. Μητσοτάκη 1.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ,μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Αγιασμενάκη, μια επίλεκτη παρέα παλαιών χορευτών και χορευτριών του Λ.Ε.Χ. που κατάφεραν να διατηρήσουν διαχρονικά τους χορούς και τις φιγούρες κάθε περιοχής της Κρήτης, έτσι όπως τους διδάχτηκαν από τους πρωτοχορευτές Μιχάλη Λέφα, Φίλιππο Σκαραντωνάκη. Το Λύκειο

των Ελληνίδων Χανίων θα τους τιμήσει για την προσφορά τους στην ενδυνάμωση, ανάδειξη και εκπροσώπηση του εντός και εκτός της χώρας μας.

Στην εκδήλωση επίσης θα απονεμηθούν στις συμμετέχουσες οι βεβαιώσεις του πρώτου κύκλου παρακολούθησης του Επιμορφωτικού Προγράμματος με αντικείμενο την Υφαντική-Τεχνικές αργαλειού. Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 40 ωρών, υλοποιήθηκε από τις 16/10/2023 έως 11/01/2024 από την « Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ» στα πλαίσια του Έργου «Ανάδειξη, Διάσωση, Ανάπτυξη, Προώθησης της χειροτεχνικής μικροεπιχειρηματικής δραστηριότητας στην Κρήτη» της Περιφέρειας Κρήτης, σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων Χανίων και την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Λύκειο, Ελληνίδων,chania, lykeio, ellinidon