Δεν μπορούμε να δεχτούμε το ψέμα και την κοροϊδία, είπαν συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι

Απαράδεκτη και σοκαριστική χαρακτήρισαν τη χθεσινή απόφαση του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, οι συγγενείς των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Όπως επισημαίνουν στη συνεντευξή τους που δίνουν αυτή την ώρα σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, θα κινηθούν σε τέσσερις άξονες και θα αποστείλουν άμεσα στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου επιστολή με τις απόψεις τους. Παράλληλα θα προσφύγουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, στην Ευρωπαϊκή εισαγγελία και στις αρμόδιες

ευρωπαϊκές αρχές διαφάνειας και Εσωτερικών Υποθέσεων.

«Μακάρι να παραγραφούν τα αδικήματα γιατί έτσι θα τα πάρουν στις πλάτες τους όσοι τα διέπραξαν και αθωώθηκαν» δήλωσε αγανακτισμένος ο Νίκος Γιαννόπουλος ο οποίος έχασε την μητέρα του.

«Δυστυχώς, το χθεσινό αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη… Όλα όμως έχουν τα όριά τους. Δεν μπορούμε να δεχτούμε το ψέμα και την κοροϊδία. Απορρώ με την ψύχραιμη και αξιοπρεπή μας στάση όλα αυτά τα χρόνια» είπε συγκινημένος ο Άρης Χερουβείμ ,ο οποίος έχασε στη φωτιά τις δίδυμες ανιψιές του, την αδερφή του και τη μητέρα του .

«Νιώθουμε κακοποιημένοι και προδομένοι»πρόσθεσε η Μαρία Αβραμίδου, η οποία στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι έχασε τη μητέρα της , την αδερφή της , τον γαμπρό και τον ανιψιό της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα