Δήμος Χανίων: Παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος – Ποιος αναλαμβάνει την θέση του

Η 1η Μαρτίου έφερε και αλλαγή στην σύνθεση στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων, της δημοτικής παράταξης «Όνειρο είναι τα Χανιά» με επικεφαλής την Κατερίνα Μανιμανάκη.

Συγκεκριμένα ο εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Σόλωνας Κατσικανδαράκης υπέβαλλε την παραίτησή του (σύμφωνα με πληροφορίες για επαγγελματικούς λόγους).

Η παραίτηση υπεβλήθη στον Δήμαρχο Χανίων, όπως ορίζει ο νόμος, και έγινε αποδεκτή με απόφαση του Παναγιώτη Σημανδηράκη η οποία αναφέρει τα εξής:

«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Αποδεχόμαστε την παραίτηση του κου Κατσικανδαράκη Σόλωνα του Ιωάννη από το Δημοτικό Συμβούλιο και

τις επιτροπές του Δήμου Χανίων. Σύμφωνα με το άρθρο 39 παρ.2 ν.4804/21 η παραίτηση υποβάλλεται στο Δήμαρχο και καθίσταται αυτοδικαίως οριστική την επομένη της κατάθεσης της δήλωσης στο πρωτόκολλο του Δήμου Χανίων.

Την θέση του θα καταλάβει ο επόμενος αναπληρωματικός σύμβουλος του ίδιου συνδυασμού με τη διαδικασία που ορίζει το άρθρο 39 και 40 του ν.4804/21 .»

Ο επόμενος αναπληρωματικός σύμβουλος του συνδυασμού είναι ο εκπαιδευτικός και πρώην διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων Στέλιος Ζερβάκης ο οποίος ορκίζεται σήμερα ως νέος δημοτικός σύμβουλος Χανίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα