Δράση για τη σωστή οδική συμπεριφορά στο δημοτικό σχολείο Βουβά Σφακίων

Ένα διαφορετικό μάθημα από το συνηθισμένο είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι μικροί μαθητές των Δημοτικών σχολείων Βουβά, Ανώπολης και Χώρας Σφακίων, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στο Βουβά Σφακίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βουβά στο τμήμα τροχαίας Χανίων και σε συνεργασία με το Α.Τ. Σφακίων και το Δήμο Σφακίων, τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη δράση

“Ενημέρωσης των μαθητών για την σωστή οδική συμπεριφορά” μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και να μάθουν για τη σημασία της τήρησης των κανόνων οδικής ασφάλειας, την ανάγκη χρήσης προστατευτικών κρανών και ζωνών ασφαλείας, καθώς και την αποφυγή ανεύθυνης συμπεριφοράς κατά την οδήγηση ποδηλάτου ή ως πεζοί.

Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις επιπτώσεις της παραβίασης των κανόνων οδικής ασφάλειας και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται σε περίπτωση παραβάσεων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία την Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας Χανίων κα. Κίτσιου Μάρθα, τον Διοικητή του Α.Τ. Σφακίων κ. Τσιραντωνάκη Δημήτρη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γυπαράκη Βαρδή, τους αστυνομικούς και τους εκπαιδευτικούς, που συμμετείχαν με ιδιαίτερο ζήλο σ’αυτή την πολύ σημαντική δράση

Keywords
Τυχαία Θέματα