Έδειξε τα… δόντια του ο ΝΟΧ που «βούλιαξε» τον ΟΦΘ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων υποδέχθηκε σήμερα τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης. Η Χανιώτικη ομάδα ήθελε τη νίκη και την πήρε, επικρατώντας με σκορ 15-8 στο παιχνίδι το οποίο διεξήχθη το Σάββατο (16/3) για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης της Α1.

Ο ΝΟΧ πήρε το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα σ’ αυτή τη σειρά της σεζόν και πλέον, με την ψυχολογία στα ύψη, ελπίζει να συνεχίσει… αναλόγως.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα, καταφέρνοντας να προηγηθούν στο σκορ με 5-0. Από τα μέσα

της β’ περιόδου και μετά ο ΟΦΘ ανέβηκε επιθετικά, μειώνοντας μέχρι και στα τρία γκολ, αλλά στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους φτάνοντας σε γενικές γραμμές σε μια άνετη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟΧ ήταν ο Γκουσάροβ με 4 γκολ και ακολούθησε ο Χαριτάκης με 3, βοηθώντας την ομάδα τους να πάρουν τη νίκη.

Διαιτητές: Κουρτίδης – Μαρκοπούλου
Οκτάλεπτα: 3-0, 4-2, 5-4, 3-2

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης 1, Αράκι 2, Παζαΐτης 1, Παππάς, Μπατάκης 1, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 3, Μητράκης 1, Γκουσάροβ 4, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Πρωιμάκης, Στεργίου, Γιώρτσιος, Νάνος, Ιωσήφ 1, Φουρναράκης 1, Παυλίδης Χ. 2, Κεϊχανί, Βάσιτς 1, Δημητριάδης 2

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έδειξε …, ΝΟΧ, ΟΦΘ,edeixe …, noch, ofth