Εγκαινιάστηκε η νέα γεώτρηση στον Κουφό Πλατανιά – Το ευχαριστώ του ΤΟΕΒ Κουφού (φωτο)

Μια νέα γεώτρηση λειτουργεί πλέον στο τοπικό διαμέρισμα Κουφού του δήμου Πλατανιά, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση του προβλήματος λειψυδρίας.

Για τα εγκαίνια του έργου, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Κουφού, Παναγιώτης Μαργιολάκης, απευθύνει το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους συνέβαλαν στην αποπεράτωσή του:

«Ο Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων Κουφού νιώθει επιτακτική την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν έμπρακτα στην αποπεράτωση ανόρυξης

της νέας γεώτρησης στη θέση Χαλέπα του τοπικού διαμερίσματος Κουφού του δήμου Πλατανιά.

Ένα πολλά υποσχόμενο έργο πνοής για την άρδευση της περιοχής που παρόμοιό του είχε χρόνια να υλοποιηθεί και το οποίο θα δώσει νέα ώθηση στις αρδευτικές ανάγκες του κάμπου ο οποίος ως γνωστόν αποτελείται από μεγάλη ποικιλότητα καρποφόρων δέντρων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή για την αμέριστη και αδιάκοπη στήριξή του σε κάθε βήμα του έργου μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Χωρίς τη στήριξή του το έργο αυτό δε θα είχε πραγματωθεί ποτέ. Τη Διεύθυνση Τεχνικών έργων και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Χανίων οι οποίες με ταχείς και στοχευόμενες διαδικασίες προχώρησαν στην έναρξη του έργου της ανόρυξης. Την ανάδοχο εταιρεία DrillMaster η οποία εκπόνησε το έργο με απόλυτο επαγγελματισμό και τεχνογνωσία παραδίδοντας ένα έργο υψηλής ποιότητας κατασκευής μέσα στους προβλεπόμενους χρόνους. Όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες που ανταποκρίθηκαν άμεσα και με ζήλο για την ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε συγκεκριμένα μέλη του ΤΟΕΒ Κουφού τα οποία δεν αρνήθηκαν τη βοήθεια σε οποιοδήποτε θέμα τους ζητήθηκε προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό συμφέρον του τόπου τους.

Σαν συμβούλιο του ΤΟΕΒ Κουφού νιώθουμε την ανάγκη και οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας παραδίδοντας ένα έργο για την ωφέλεια του τόπου και των ανθρώπων του, λειτουργώντας πάντα δημιουργικά με ενότητα και πρόοδο για το κοινό καλό.

Πρόεδρος Συμβουλίου ΤΟΕΒ Κουφού, Παναγιώτης Μαργιολάκης»

Keywords
Τυχαία Θέματα