Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα η Tez Tour – Χαριτίδης: “Το 2023 ήταν για την ομάδα μας μια δυναμική χρονιά”

Στη βραδιά κυριάρχησε το κέφι και η ανταλλαγή ευχών, ανάμεσα στη Διοίκηση και το προσωπικό της εταιρίας, που στηρίζει τις προσπάθειες για υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στους ξένους επισκέπτες.

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα από το 2008 αδιάκοπα, διατηρεί την έδρα της στο Ηράκλειο.

Σήμερα και μετά από μια επιτυχημένη ομολογουμένως

χρονιά η διοίκηση της ΤΕΖ TOUR Ελλάδος ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία χάριν στις επιλογές που έγιναν τα τελευταία χρόνια όπου ο τουριστικός κλάδος κλονίστηκε από την πανδημία και από άλλα γεγονότα.

Για την TEZ TOUR Ελλάδος, νέες αγορές προστίθενται, ενδυναμώνονται ήδη υπάρχουσες και συνάμα πολλά υποσχόμενες αγορές συνεισφέρουν στο τελικό θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε ως γνωστόν, η εταιρία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της εταιρίας κύριος Δημήτρης Χαριτίδης τόνισε: «Το 2023 ήταν για την ομάδα μας μια δυναμική χρόνια που πιστοποίησε την αξιοπιστία μας όπου δραστηριοποιούμαστε. Απόψε ήταν μια ευκαιρία να περάσουμε όλοι μαζί σαν μια δεμένη οικογένεια αλλά και σαν μια καλογυμνασμένη ομάδα, λίγες ανέμελες ώρες όπως εδώ και χρόνια με κάθε ευκαιρία το συνηθίζουμε.

Οι εργαζόμενοι μας άλλωστε αξίζουν της επιβράβευσης μας αφού όλοι μαζί προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και το πετυχαίνουμε.Το 2024 θα είναι μια ακόμα χρονιά πρόκληση για όλους μας.Όμως η εμπειρία που διαθέτουμε, η άρτια οργάνωση και η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού που μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, μας κάνουν να νιώθουμε τη βεβαιότητα ότι η ΤΕΖ TOUR θα διακριθεί ξανά και θα συνεισφέρει στην πατρίδα μας τα μέγιστα ως ένας μεγάλος και καθιερωμένος Tour Operator εισερχομένου τουρισμού»

Και κατέληξε: «Εύχομαι από καρδιάς σε όλο μας το προσωπικό αλλά και σε όλους μας τους συνεργάτες και τους συνεργαζόμενους φορείς, υγεία, δύναμη και προκοπή για την καινούργια χρονιά και τη νέα τουριστική περίοδο που είναι μπροστά μας. Μαζί και φέτος θα πετύχουμε περισσότερα»

Η βραδιά έκλεισε με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκοψε, Πρωτοχρονιάτικη, Tez Tour – Χαριτίδης, “Το 2023,ekopse, protochroniatiki, Tez Tour – charitidis, “to 2023