Εκπαιδευτικοί ΓΕΛ Σούδας: «Γινόμαστε μάρτυρες της ολιγωρίας των υπευθύνων» – Ψήφισμα για το πειραματικό λύκειο

Την στήριξη τους στην θέση και τον αγώνα όλων των εμπλεκόμενων φορέων, μαθητών, γονέων, καθηγητών που αντιτίθενται στην μετατροπή υφιστάμενου λυκείου σε πειραματικό λύκειο εκφράζουν μέσα από ένα ψήφισμα που εξέδωσαν οι εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ Σούδας.

Συγκριμένα στο ψήφισμα αναφέρουν ότι «οι καθηγητές του ΓΕΛ Σούδας που υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο, με αγωνία παρακολουθούμε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αναφορικά με τη στέγαση του Πειραματικού Λυκείου, ζήτημα που ολοφάνερα θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί και επιλυθεί ήδη από τη δημιουργία του Πειραματικού Γυμνασίου.

Αντίθετα,

σήμερα γινόμαστε όλοι μάρτυρες της ολιγωρίας των υπευθύνων και των μεθοδεύσεων να επιλυθεί το ζήτημα εις βάρος άλλων μαθητών μιας γειτονιάς της πόλης μας, με τη μετατροπή υπάρχοντος ΓΕΛ σε πειραματικό.

Όλοι γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο αντίκειται στο δίκαιο, την ηθική αλλά και τη νομιμότητα για ισότιμη πρόσβαση όλων των παιδιών στη μόρφωση και την εκπαίδευση. Στα πλαίσια αυτά συντασσόμαστε με τη θέση και τους αγώνες όλων των εμπλεκόμενων φορέων, μαθητών, γονέων, καθηγητών.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι όποιος τοποθετηθεί στη θέση του προϊστάμενου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, οφείλει να αφουγκραστεί τα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Οι καθηγητές του ΓΕΛ Σούδας:

Αντέλλη Γεωργία
Αντύπα Καλλιόπη
Αποστόλου Ματθαίος Βιολάκης Ευστράτιος Ζυμβραγουδάκης Σταύρος Ζώη Αργυρώ
Ηλιογιαννάκη Κυριακή Καραγιαννάκης Παντελής Κουτσουρίδου Όλγα Λαμπρινάκη Νεκταρία Μαντά Κονδυλία
Μαστροκώστα Ιωάννα Μελέτης Γεώργιος
Μπορμπουδάκη Νεκταρία Νικήτα Ιωάννα
Νικολακάκη Ειρήνη Ντουσάκης Εμμανουήλ Παΐζη Ελένη
Παναγιώτου Θωμάς
Παπαδογεωργάκη Ευδοξία Παπαδογιαννάκης Μίνως Πατηνιωτάκη Ελένη Ποιμενίδης»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκπαιδευτικοί ΓΕΛ Σούδας, Γινόμαστε, – Ψήφισμα,ekpaideftikoi gel soudas, ginomaste, – psifisma