Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων

Μέσα από ανακοίνωσή της, η ΕΛΜΕ Χανίων ενημερώνει για έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/03/2024.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι λόγω των εξελίξεων του τελευταίου διαστήματος για το θέμα της Ατομικής Αξιολόγησης, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων το Σάββατο 23/3/2024, στις 8:30πμ.

Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων (δίπλα στην Αγορά). Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί

ως εξής:

1) Προετοιμασία έκτακτης ΓΣ ΕΛΜΕ Χανίων Τετάρτη 27/3

2) Ατομική αξιολόγηση – δικαστική προσφυγή του Δημοσίου

3) Δικαστική προσφυγή για μονιμοποίηση νεοδιόριστων

4) Ψηφίσματα

Η συνεδρίαση αυτή (όπως κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει. Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων.

Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της ΕΛΜΕ ([email protected]), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκτακτη, ΕΛΜΕ Χανίων,ektakti, elme chanion