Έληξε οριστικά η φιλία των Μπέκαμ με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ – Η ρήξη και το θυμωμένο τηλεφώνημα

Ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπήρξαν φίλοι για πολλά χρόνια – πολύ πριν ο πρώτος γνωρίσει την Μέγκαν Μαρκλ και εγκαταλείψει για πάντα το Παλάτι του Μπακιγχαμ. Μάλιστα, το ζεύγος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ φέρεται να καλοσώρισε το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι στις ΗΠΑ, όταν πήραν την απόφαση να μετακομίσουν μόνιμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι Μπέκαμ ήταν καλεσμένοι στον πριγκιπικό γάμο, ενώ προσκάλεσαν και εκείνοι τον Χάρι και την Μέγκαν στον γάμο του

γιους τους Μπρούκλιν με την δισεκατομμυριούχο Νίκολα Πετζ.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, όμως, τα πράγματα έχουν έκτοτε αλλάξει δραματικά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανησυχούν πως άνθρωποι τους στενού φιλικού τους κύκλου δίνουν πληροφορίες για τους ίδιους και τη ζωή τους στα μέσα ενημέρωσης. Στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την κατάσταση, ο Χάρι τηλεφώνησε στον Ντέιβιντε Μπέκαμ, αφήνοντας να υπονοηθεί πως ο ίδιος και η Βικτόρια μπορεί να έκαναν κάτι τέτοιο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να έγινε έξαλλος και το τηλεφώνημα πήρε άσχημη τροπή. Πηγές του περιβάλλοντος του ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως είναι “σχεδόν ακατόρθωτο” να αποκατασταθεί η σχέση τους.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της επίσης βρετανικής εφημερίδας Sun, αναφέρει: “Η Μέγκαν Μαρκλ φοβόταν ανεξήγητα πως βρισκόταν η Βικτόρια Μπέκαμ πίσω από αυτό. H ιδέα ότι η Βικτόρια θα τηλεφωνούσε προσωπικά στους δημοσιογράφους για να τους δώσει πληροφορίες είναι γελοία – και ο Ντέιβιντε μίλησε στον Χάρι γι’ αυτό. Εκείνος είναι πολύ προστατευτικός με την Μέγκαν και αποφάσισε να αντιμετωπίσει το θέμα κατά μέτωπο, επικοινωνώντας απευθείας με τον καλό του φίλο, Ντέιβιντ. Οι δυο τους ξεκαθάρισαν, αλλά όλο αυτό έβαλε τη σχέση στον πάγο”.

thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έληξε, Μπέκαμ, Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ –,elixe, bekam, chari, megkan markl –