ΕΛΜΕ Χανίων: Περαιτέρω διευκρινίσεις για τις εκλογές της Τρίτης (19/12)

Μάλιστα, η ΕΛΜΕ με δελτίο τύπου της ενημερώνει τους καθηγητές για τον τρόπο που θα ψηφίζουν και για διευκολύνσεις που θα υπάρξουν.

Αναλυτικά:

Την Τρίτη 19/12/2023 από τις 12:00 έως τις 20:00 θα λάβουν χώρα οι εκλογές για ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων καθώς και των αντιπροσώπων για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ στον χώρο του 2ου ΓΕΛ Χανίων (πεζόδρομος Κοραή).

Επίσης,

κάποιες επιπλέον διευκρινήσεις προς διευκόλυνση των συναδέλφων:

α) Θα υπάρχουν 2 εκλογικά τμήματα με αλφαβητικό χωρισμό.

β) Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι οικονομικά τακτοποιημένοι συνάδελφοι.

Για τους συναδέλφους που γίνεται αυτόματη παρακράτηση από τη μισθοδοσία τους δεν απαιτείται τίποτα καθώς θα υπάρχει λίστα από την υπηρεσία.

γ) Για συναδέλφους που μισθοδοτούνται από άλλο ΠΥΣΔΕ (αποσπασμένοι κλπ) αρκεί μια βεβαίωση μισθοδοσίας στην οποία φαίνεται η παρακράτηση ή μια βεβαίωση από την αντίστοιχη ΕΛΜΕ (η οποία μπορεί να αποσταλεί και ηλεκτρονικά στο mail της ΕΛΜΕ Χανίων)

δ) Οι συνάδελφοι που δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή για το έτος 2023 ή δεν ήταν μέλη της ΕΛΜΕ μπορούν να πληρώσουν στον Ταμεία εφάπαξ την ετήσια συνδρομή, €24 για τους μόνιμους (15 υπέρ ΟΛΜΕΑΔΕΔΥ, 9 υπέρ ΕΛΜΕ) και €5 για τους αναπληρωτές και να ψηφίσουν κανονικά

ε) Απαιτείται κάποιο έγγραφο πιστοποίησης (Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Δίπλωμα Οδήγησης)

στ) Αν υπάρχει κάποια-ος συναδέλφισσα –ος με δυσκολία πρόσβασης στην αίθουσα ψηφοφορίας (ΑΜΕΑ κλπ) θα υπάρχει η δυνατότητα να ψηφίσει σε χώρο προσβάσιμο σε αυτήν – όν.Προς διευκόλυνση των συναδέλφων η ΕΛΜΕ Χανίων κηρύσσει για την ημέρα της ψηφοφορίας, 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (1, 2 ή 3 ωρών) από 11:00 έως 14:00

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΛΜΕ Χανίων, Περαιτέρω, Τρίτης 1912,elme chanion, peraitero, tritis 1912