Ένα παραδοσιακό Under 2,5 και τον ΠΑΟΚ που «πληρώνει»

739. Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ (19:00)

Ξεκινάμε με Κύπελλο Γερμανίας. Η Ντόρτμουντ είναι σταθερά καλή στην έδρα της και δεν επιτρέπει πολλά – πολλά. Αντιμετωπίζει τη Χόφενχαϊμ, στην οποία θα πρέπει να δείξει προσοχή. Με ανταγωνιστική ενδεκάδα απόψε, αλλά και το μυαλό στο επερχόμενο ματς – ντέρμπι με την Μπάγερν. Η Χόφενχαϊμ έχει κάποιες απουσίες σήμερα, αλλά γενικότερα είναι ομάδα του θεάματος, όπως συμβαίνει και στις μονομαχίες με τους Βεστφαλούς. Θεωρούμε πως θα δούμε γκολ, πάμε με το G/G & Over 3,5 σε απόδοση 2.05

Διαβάστε

επίσης: Αξιολόγηση NetBet 2023 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν την επιλέξεις!

756. Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ (21:30)

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας (μονό ματς, με πέναλτι αν λήξει ισόπαλο), η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Άρσεναλ, σε ένα ντέρμπι του βορειοανατολικού Λονδίνου. Δυνατή μάχη, θα πέσουν κορμιά, αν και η γηπεδούχος δεν πατάει καλά στα τελευταία της παιχνίδια. Η Άρσεναλ είναι σοβαρή, προέρχεται από ευρεία νίκη (5-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί της (3-1-0). Βλέπουμε να μη χάνουν οι «κανονιέρηδες», βλέπουμε όμως και γκολ, οπότε κρατάμε το Χ2 & Over 2,5 σε απόδοση 2.62.

5058. Μπενφίκα – ΠΑΟΚ (21:30)

Στο FIBA Champions League, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να τεθεί αντιμέτωπος με την Μπενφίκα. Από ήττα στο Λαύριο προέρχονται οι Θεσσαλονικείς (86-76), που θέλουν να γυρίσουν στις νίκες (είχαν προηγηθεί 3 επίσημες). Η Μπενφίκα τώρα ρίχνεται στη μάχη του ομίλου, βέβαια προέρχεται από εύκολη νίκη 103-58 επί της Ιμόρταλ. Δεν τρομάζει ως μέγεθος η γηπεδούχος, ναι μεν υπάρχουν απουσίες για τον ΠΑΟΚ, όμως και το διπλό από μόνο του λέει πολλά στο 2.40.

774. Ουντινέζε – Κάλιαρι (22:00)

Στο Coppa Italia, η Ουντινέζε βρίσκει μπροστά της την Κάλιαρι, με τις δύο ομάδες να έχουν κοντραριστεί φέτος στο πρωτάθλημα στα μέσα Σεπτεμβρίου (0-0). Η γηπεδούχος έχει γεμάτο το απουσιολόγιο με κομβικούς παίκτες, τη στιγμή που αγνοεί τη νίκη εδώ και 10 επίσημα ματς (0-8-2). Η Κάλιαρι πήρε το ματς – ροντέο με τη Φροζινόνε (4-3), επανήλθε κάπως η ηρεμία στο εσωτερικό της. Αν παρουσιαστεί σοβαρή, έχει τύχη στο Ούντινε. Θα της δώσουμε το «κλικ», στηρίζοντας όμως με combo bet (Χ2 & Over 1,5) και σε απόδοση 2.87.

776. Μάντσεστερ Γιουν. – Νιούκαστλ (22:15)

Σπουδαία μονομαχία στο Λιγκ Καπ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοντράρεται με την εξαιρετική φέτος Νιούκαστλ. Η γηπεδούχος δεν τα κατάφερε στο τοπικό ντέρμπι με τη Σίτι, υπέστη ήττα 3-0 και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από 3 παιχνίδια. Λογικά θα γίνει φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα. Η φιλοξενούμενη διαθέτει καλό υλικό και θέλει να αφήσει πίσω τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-1). Κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» έχει εμφανίσει 4 διαδοχικά Under 2,5, οπότε για να μη φέρει και το 5ο; Ποντάρουμε στα λίγα γκολ, παίρνοντας ως απόδοση το 1.87.

Περισσότερα προγνωστικά και νέα θα βρείτε στο Foxbet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα