Ενόψει την έγκρισης του πρώτου Spot Ethereum ETF, το ETHETF Token εκτοξεύεται στο 200%

Ένα νέο κρυπτονόμισμα κυκλοφόρησε σήμερα με την ονομασία $ETHETF Token και αποτελεί ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο το οποίο θα επωφεληθεί από την έγκριση ενός ETF Ethereum από τον κολοσσό BlackRock.

Το κρυπτονόμισμα ξεκίνησε στο Uniswap στις 13:00 ώρα Ελλάδας και η τιμή του εκτοξεύτηκε κατά 186%, μέσα στα πρώτα 10 λεπτά διαπραγμάτευσης, ενώ αυτή τη στιγμή η τιμή του ανέρχεται στα περίπου 0,02 δολάρια, με συνολική άνοδο 300%.

Αγοράστε $ETHETF token

εδώ

Spot Ethereum ETF από την BlackRock

Η είδηση ότι ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα spot Ethereum ETF, οδήγησε την τιμή του ETH στο να ξεπεράσει το σημαντικό επίπεδο των 2.000 δολαρίων. Η κίνηση αυτή από την BlackRock έχει μάλιστα ενισχύσει ακόμη στον ενθουσιασμό γύρω από την πιθανή έγκριση του πρώτου spot Bitcoin ETF που θα διατεθεί στους επενδυτές στις ΗΠΑ.

Στις 9 Νοεμβρίου 2023, η επίσημη κατάθεση για το Ethereum ETF της BlackRock έγινε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) από το Nasdaq. Λίγες ημέρες νωρίτερα, η BlackRock είχε καταχωρίσει μια εταιρική οντότητα στο Delaware με την ονομασία iShares Ethereum Trust.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση για το Delaware, η τιμή στα κρυπτονομίσματα ETH αυξήθηκε κατά 3% και στη συνέχεια ανέβηκε ξανά όταν επιβεβαιώθηκε η κατάθεση. Η τιμή Ethereum βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα περίπου 2.049 δολάρια, κερδίζοντας 10% από τότε που έγινε η καταχώρηση στο Delaware και η κατάθεση στο SEC.

Ωστόσο, οι επενδυτές δεν χρειάζεται να αναμένουν την έγκριση των Spot Ethereum ETF από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) και την επακόλουθη κυκλοφορία τους, αφού ένα νέο κρυπτονόμισμα με την ονομασία ETHETF διαπραγματεύεται ήδη σε αποκεντρωμένα χρηματιστήρια. Μάλιστα, το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει είναι αρκετά υψηλό.

Αγοράστε $ETHETF token εδώ

Επωφεληθείτε από το Spot Ethereum ETF πριν την έγκρισή του

Η επικείμενη έγκριση του Spot Ethereum ETF αναμένεται να προκαλέσει σημαντική αναστάτωση στην αγορά κρυπτονομισμάτων, όπως φυσικά παρατηρήθηκε και με την έγκριση του Spot Bitcoin ETF, όπου οι αναλυτές προβλέπουν ότι η τιμή του Bitcoin θα φτάσει τα 100.000 δολάρια.

Τα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) προσφέρουν ρυθμιζόμενη συμμετοχή στην αγορά κρυπτονομισμάτων, παρακολουθώντας την τιμή των υποκείμενων περιουσιακών στοιχείων όπως το Ethereum και αναπαράγοντας την απόδοσή τους. Αυτό περιλαμβάνει την αγορά κρυπτονομισμάτων από την ανοικτή αγορά, ενισχύοντας τη ζήτηση για ETH. Τα ETF, που αρχικά έγιναν δημοφιλή με τα προϊόντα χρυσού, παρέχουν ένα προσιτό μέσο για τους ιδιώτες να επενδύουν σε περιουσιακά στοιχεία χωρίς ανησυχίες σχετικά με το κόστος φύλαξης και τη ρευστότητα.

Έτσι, ότι έκαναν τα ETF για τα εμπορεύματα, τις μετοχές, τα σταθερά εισοδήματα και άλλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, μπορούν να το κάνουν και για τα κρυπτονομίσματα. Το άνοιγμα φθηνής και ρυθμιζόμενης πρόσβασης στα δύο πιο κερδοφόρα κρυπτονομίσματα, το BTC και το ETH, θα μπορούσε να δει ένα τείχος νέων χρημάτων να εισρέει στις αγορές.

Αγοράστε $ETHETF token εδώ

Η τιμή του ETHETF εκτοξεύεται καθώς η έγκριση του Ethereum ETF γίνεται mainstream

Όπως προαναφέραμε, το νέο κρυπτονόμισμα $ETHETF Token δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε την έγκριση του Spot Ethereum ETF από νωρίς. Συγκεκριμένα, το $ETHETF Token είναι ένα κρυπτονόμισμα ERC20, πράγμα που σημαίνει ότι τρέχει στην αλυσίδα μπλοκ του Ethereum. Αυτό σημαίνει ότι συνδέεται με την πορεία του κορυφαίου blockchain, του Ethereum.

Ο τρόπος λειτουργίας του $ETHETF βασίζεται στον φόρο καύσης που εφαρμόζει. Ειδικότερα, το 2% από κάθε αγορά κρυπτονομισμάτων θα καίγεται, μειώνοντας τη συνολική του διαθεσιμότητα και αυξάνοντας την τιμή του. Ο φόρος αυτός θα σταματήσει να υπάρχει με την έγκριση του Spot Ethereum ETF.

Το κρυπτονόμισμα αυτό έκανε την εμφάνισή του στο Uniswap και η τιμή του εκτινάχθηκε αμέσως. Βασικό παράγοντας θεωρούμε ήταν και τα tokenomics του. Η ομάδα πίσω από το έργο έχει κατανείμει το 95% της διαθεσιμότητας για την ρευστότητα στα DEX και το υπόλοιπο 5% για καταχωρήσεις στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων CEX.

Για να αγοράσετε το ETHETF token, απλά συνδέστε το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων στο DEX, αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση του συμβολαίου και στη συνέχεια πραγματοποιήστε την αγορά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 20 δολάρια διαθέσιμα στο πορτοφόλι σας για να πληρώσετε το τέλος αερίου συναλλαγής. Η αγορά μπορεί να γίνει και απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα του ETHETF token.

Αγοράστε $ETHETF token εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα