Επέτειος Γρηγορόπουλου: Επεισόδια μετά τις πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Έκαψαν κάδους και έσπασαν βιτρίνες

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες για την 15η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στην Αθήνα, ομάδα ατόμων έβαλε φωτιά σε κάδους στην οδό Μπενάκη και έσπασαν βιτρίνες σε δύο μαγαζιά στα Εξάρχεια.

Νωρίτερα φωτιά έβαλαν και σε κάδους στο ύψος της Ιπποκράτους.

Μέχρι

αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές.

Δείτε φωτογραφίες:

Επεισόδια και μολότοφ μετά το τέλος της πορείας και στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια εκτυλίσσονται αυτή την ώρα και στη Θεσσαλονίκη και ενώ λίγο πριν είχε ολοκληρωθεί η πορεία για την συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρού Γρηγορόπουλου. Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα αναρχικών που αποκόπηκε από την πορεία επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά στους διαδηλωτές.

Η ομάδα των αναρχικών έβαλε φωτιές και σε κάδους, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις αφότου απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων έχουν εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό τους στα στενά της Αγίου Δημητρίου, όπου κινήθηκαν, αλλά και στους γύρω δρόμους. Μέχρι αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές.

Δείτε φωτογραφίες:

Σημειώνεται ότι, λίγο μετά τις 20.00, ολοκληρώθηκε χωρίς έκτροπα η πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Δείτε φωτογραφίες:

Στην Αθήνα από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 47 προσαγωγές στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου. Συγκεκριμένα, οι προσαγωγές σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν στην πλατεία Αττικής αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και στα προσφυγικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, προκλήθηκαν ζημιές στον σταθμό στην Ομόνοια από ομάδα αναρχικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα