Επιτυχής η έναρξη των Σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών από την ΜΟΒΙΑΚ, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Χανίων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, έπειτα από πρωτοβουλία της διοίκησης της ΜΟΒΙΑΚ, το πρώτο από τα τρία σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που έχουν ήδη προγραμματιστεί, με σκοπό την εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας και τη δημιουργία Ομάδας Πρώτων Βοηθειών στις κεντρικές εγκαταστάσεις της αλλά και στα Κέντρα Διανομής της.

Με έκδηλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν μέλη του προσωπικού της ΜΟΒΙΑΚ την παρουσίαση των πρώτων βοηθειών, της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και της χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, που έγινε το Σάββατο 24/02 σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Χανίων.

Η

διοίκηση της ΜΟΒΙΑΚ ευχαριστεί θερμά το ΕΚΑΒ Χανίων για την άψογη εκπαίδευση που πραγματοποίησε και συγκεκριμένα τον Αναισθησιολόγο Επιμελητή Α΄ του ΕΚΑΒ Τομέα Χανίων, κο Λάμπρη Κωνσταντίνο, αλλά και τους διασώστες, κο Εμμανουήλ Κατσανεβάκη και κο Φάνη Κατσιγαράκη. Ομοίως με το σεμινάριο στις κεντρικές εγκαταστάσεις Χανίων, θα ακολουθήσουν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκπαιδεύσεις του προσωπικού στα Κέντρα Διανομής Αττικής, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα