Γαρίδες με σάλτσα κάρυ

Υλικά200 γρ. μεγάλες ωμές γαρίδες1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένηΈνα μικρό κομμάτι τζίντζερ, τριμμένο2 κ. σ. πάστα κάρυ400 γρ. κονσέρβα γάλα καρύδαςΛίγο κόλιανδροΕλαιόλαδοΕκτέλεση

Βήμα 1

Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.

Βήμα 2

Σοτάρετε το σκόρδο και το τζίντζερ για μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, ανακατέψτε την πάστα κάρυ και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.

Βήμα 3

Προσθέστε το γάλα καρύδας και αφήστε το να σιγοβράσει.

Βήμα 4

Προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.

Βήμα 5

Πασπαλίστε με τον κόλιανδρο και σερβίρετε.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα