Γάζα: «Παιδιά γράφουν ονόματα στα σώματα τους για να αναγνωριστούν οι σοροί τους» – Ξέσπασε σε κλάματα ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός (βιντεο)

Σε κλάματα ξέσπασε ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Mohammad Shtayyeh κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου καθώς μιλούσε για την ιστορία μίας μητέρας που είδε τα παιδιά της να θάβονται κάτω από τα ερείπια στην Γάζα.

Στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Παλαιστινιακής Αρχής ο Mohammad Shtayyeh δυσκολεύτηκε να μιλήσει καθώς περιέγραφε πώς τα παιδιά στην Γάζα γράφουν τα ονόματά τους στο σώμα τους, ώστε να μπορούν να αναγνωριστούν τα πτώματά τους.

Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός

δάκρυσε και είπε ότι «η μητέρα των τριών παιδιών που θάφτηκαν κάτω από τα ερείπια λέει στα παιδιά της: «’Να σας δω έστω και σε όνειρο’».

Ο 65χρονος πολιτικός φάνηκε να κυριεύεται από συγκίνηση και έκανε μία μεγάλη παύση για να περιορίσει την συναισθηματική φόρτιση του. «Έλεος στις ψυχές των μαρτύρων και ντροπή στους εγκληματίες», είπε στη συνέχεια.

Το υπουργείο Υγείας της Γάζας που διοικείται από τη Χαμάς λέει ότι περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τις 7 Οκτωβρίου, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι παιδιά και γυναίκες.

enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα