Η Ένωση των Απανταχού Σφακιανών έκοψε την πίτα της και υποδέχθηκε πανηγυρικά το 2024

Στην κατάμεστη αίθουσα της Ένωσης των Απανταχού Σφακιακών, μέλη και τοπικοί παράγοντες έκοψαν τη βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές για ένα τυχερό και δημιουργικό νέο έτος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τραγούδησαν τα κάλαντα και χόρεψαν οι «Άπτεραίοι – Κρητικός Χορευτικός Σύλλογος», με χοροδιδάσκαλο τον Πρόεδρο Γιώργο Κλωθάκη, σε μουσική που έπαιξαν ο Χαράλαμπος Τερζάκης στη λύρα και ο Σταύρος Σουλακιώτης στο λαγούτο.

Την ευλογία του έδωσε ο Κισσαμίτης παπάς, Γιάννης Γαροφαλάκης.

Στην κοπή της πίτας, το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, όποι αντάλλαξε τις καλύτερες ευχές.

Ανάμεσά

τους, η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη, εκ μέρους του βουλευτή Χανίων Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, η πολιτευτής Νότιου Τομέα Αθηνών Παταπία Καπράλου, εκ μέρους του Περιφερειάρχη Κρήτης, ο Γιώργος Καρτσάκης, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας, ο Χανιώτης διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού/Προέδρου της Ν.Δ. Στέλιος Κονταδάκης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων Μανώλης Πατεράκης, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως, Ρένα Βασιλάκη και Στέλιος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «η Ομόνοια», Θεόδωρος Τσόντος, ο Πρόεδρος του αδελφού Παγχαλκιδικιώτικου Πολιτιστικού Συλλόγου Αθήνας “ο Αριστοτέλης”, Γιώργος Σουλινάρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φρεδιανών Αθήνας “η Ευαγγελίστρια”, Μανώλης Μακριδάκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καντανιωτών Αττικής, Γιώργος Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ακουμιανών-Βρυσανών ”ο Σιδερωτάς” και μέλος του δ.σ. της Παγκρητίου Ενώσεως, Μανώλης Μαρινάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρκιζας και Ειδικός Γραμματέας της Ένωσής μας, Νίκος Αγγελάκης, ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Ταμίας της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης, Ευτύχης Πρασσάκης, Θανάσης Τσιρίκος και Θεόδωρος Λυμαράκης, ο Πρόεδρος του Σωματείου «Δροσουλίτες», Μανώλης Εγγλέζος, το μέλος του δ.σ. της Ένωσης Κρητών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «το Αρκάδι» Νίκος Πετράκης, η Χρυσή Σπανάκη, μέλος του δ.σ της Κρητικής Εστίας, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Δημοσιογράφων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Γιάννης Κατσαράκης, ο Αντιπρόεδρος του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, Μανώλης Χατζηνάκης, η δημοσιογράφος και εκδότρια των “Παγκρήτιων Νέων” Φωφώ Ζουλάκη, ο Σφακιανός συλλέκτης και λαογράφος Ευτύχης Τζιρτζιλάκης, Ο Νίκος Κοτσιφάκης Μέλος της διοικούσας επιτροπής του παραρτήματος Αθηνών, του Ιδρύματος Ερευνών και μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μέλος του ΔΣ της Παγκρητίου Ενώσεως,ο Υποναύαρχος ε.α. Συμεών Κωνσταντινίδης, ο Αξ/κός ΕΛ-ΑΣ ε.α. Βασίλης Αποστολάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα