Η πιο εύκολη κις λορέν που έχετε φτιάξει ποτέ

Υλικά125 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο νόστιμο τυρί1/3 φλ. τσαγιού λευκό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του4 αυγά1 1/2 φλ. τσαγιού γάλαΑλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βουτυρώστε ένα πυρέξ.

Τοποθετήστε το ζαμπόν, το κρεμμύδι, το τυρί, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι σε μεσαίο μπολ, ανακατέψτε και απλώστε ομοιόμορφα στη βάση του πυρέξ.

Χτυπήστε τα αυγά και το γάλα και περιχύστε το μείγμα της κις.

Μαγειρέψτε για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει και να πάρει χρώμα.

Αφήστε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρετε.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα