Η Σούδα που ακόμα δεν “θυμίζει” Χριστούγεννα και η δυσαρέσκεια του προέδρου της τοπικής κοινότητας

Και ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία ενόψει Χριστουγέννων, κάποιες (αν όχι όλες) περιοχές του δήμου Χανίων δεν έχουν στολιστεί πλήρως.

Η δυσαρέσκεια πάντως είναι μεγάλη στη Σούδα που και φέτος, όπως τουλάχιστον εκφράζει αυτό το παράπονο μέσω του Flashnews o πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δημήτρης Κλωθάκης, “είναι μισοστολισμένη και μάλιστα παραμονές του πολιούχου Αγίου Νικολάου”.

Όπως ανέφερε ο κ. Κλωθάκης, “παρατηρείστε τη λεωφόρο Σούδας που έχει στολιστεί από τα Χανιά μέχρι τα φανάρια του ΜΑΙΧ

και από κει και πέρα δεν υπάρχει στολισμός”. Όχι ότι ο στολισμός της λεωφόρου Σούδας αποτελεί κάτι το εντυπωσιακό για το μάτι των περαστικών (θα πούμε εμείς), αλλά πράγματι μετά το ΜΑΙΧ τα φωτεινά δεντράκια που υπάρχουν στο υπόλοιπο της λεωφόρου, απλώς δεν υπάρχουν!

“Η πλατεία Σούδας παραδόθηκε και δεν έχει στολιστεί ακόμα. Μόνο ένα δέντρο υπάρχει. Το ίδιο το πάρκο του Αγίου Νεκταρίου, η περιοχή της πολεοδομίας και άλλα σημεία που παραμένουν αστόλιστα στη Σούδα. Εμείς, μιας που γιορτάζει η περιοχή μας στις 6 Δεκεμβρίου (Άγιος Νικόλαο) θέλουμε να είμαστε στολισμένοι πλήρως και δεν είμαστε”, τονίζει ο κ. Κλωθάκης.

Μάλιστα ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σούδας αφήνει αιχμές για αυτή την κατάσταση στον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του δήμου Χανίων, Γιάννη Νικηφοράκη.

“Πότε θα στολίσει μετά τις 10 Δεκεμβρίου και για 25 μέρες;”, αναφέρει ο κ. Κλωθάκης που επισημαίνει ότι με προσωπικές του ενέργειες η Σούδα επιδιώκεται να είναι στολισμένη όπως αρμόζει σε μια τόσο μεγάλη και σημαντική περιοχή του δήμου Χανίων..

Στις δύο πρώτες φωτογραφίες χωρίς στολισμό η λεωφόρος Σούδας από το ΜΑΙΧ και μετά. Πριν το ΜΑΙΧ υπάρχει έστω και υποτυπώδης, χριστουγεννιάτικος στολισμός (όπως φαίνεται στις δύο τελευταίες φωτογραφίες)

Keywords
Τυχαία Θέματα