Ινδία: Λάμψη Χόλιγουντ με Ριάνα, Ζούκερμπεργκ, Ιβάνκα στον γάμο του γιου του μεγιστάνα Μουκές Αμπάνι (φωτο – βίντεο)


Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα, ο ιδιοκτήτης της Meta Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η Ιβάνκα Τραμπ, μεταξύ των πιο επιδραστικών προσωπικοτήτων στον κόσμο, βρίσκονται σήμερα στην Ινδία προσκεκλημένοι στις χλιδάτες εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Μουκές Αμπάνι, ο επιχειρηματίας με τη μεγαλύτερη περιουσία στην Ασία, προκειμένου να γιορτάσει τον επικείμενο γάμο του γιου του.

Φωτογραφίες που δημοσίευσαν ινδικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν την άφιξη

της Ριάνα, του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ και της συζύγου του Πρισίλα Τσαν, όπως και της Ιβάνκας Τραμπ, της μεγαλύτερης κόρης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Τζαμναγκάρ, στην πολιτεία Γκουτζαράτ, στη δυτική Ινδία.

Η Ριάνα, η οποία γέννησε το δεύτερο παιδί της τον Αύγουστο, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εκδηλώσεις, καθώς θα τραγουδήσει δημοσίως για πρώτη φορά από το Superbowl τον περασμένο χρόνο, γράφουν ινδικά ΜΜΕ.

Η Ριάνα στην Ινδία:

WATCH: Rihanna in India to attend the pre-wedding bash of Anant Ambani. #AnantRadhikaWedding #Rihanna #AnantRadhikaWedding #MukeshAmbani #anantradhikaprewedding #AnantAmbani #IvankaTrump #BillGates #AnantRadhika #RadhikaMerchant #ANANTAMBANI4ANIMALS pic.twitter.com/bgOKggEJzF

— Forsige Breaking News (@ForsigeNews) March 1, 2024

Σύμφωνα με την India Today, στην τραγουδίστρια της R&B προσφέρθηκε αμοιβή ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις.

Ιδιοκτήτες πολυεθνικών, αστέρες του Χόλιγουντ και πολιτικοί αξιωματούχοι αναμένεται επίσης να δώσουν το «παρών» στην πολυτελή γιορτή, που οργάνωσε ο Αμπάνι.

Ο μάγος Ντέιβιντ Μπλέιν και ο πρωταγωνιστής του Μπόλιγουντ Ντιλτζίτ Ντοσάντζ θα προσφέρουν θέαμα στους προσκεκλημένους του δισεκατομμυριούχου.

Βίντεο από τις αφίξεις καλεσμένων:

Cricket fame Kieron Pollard arrived at #Jamnagar to attend wedding of #AnantAmbani and #RadhikaMerchant..!!

Goat of Mumbai Indians.#AnantRadhikaWedding #Rihanna #RohitSharma #MukeshAmbani #AmbaniWedding #ViratKohli #HardikPandya #MSDhoni

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ινδία, Λάμψη Χόλιγουντ, Ριάνα Ζούκερμπεργκ Ιβάνκα, Μουκές Αμπάνι,india, lampsi choligount, riana zoukerbergk ivanka, moukes abani