ΗΠΑ: Εκπαιδευτικός στο Λας Βέγκας ξυλοκόπησε μαθητή που φέρεται να τον αποκάλεσε νέγρο

Αίσθηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί ένας 27χρονος αναπληρωτής εκπαιδευτικός να ξυλοκοπεί μαθητή, ο οποίος κατά πληροφορίες νωρίτερα του είχε απευθυνθεί με ρατσιστικό χαρακτηρισμό.

Στο βίντεο φαίνεται ο Ρεκουόν Σμιθ να ρίχνει στο έδαφος τον μαθητή, να τον γρονθοκοπεί και να τον χαστουκίζει στο Valley High School του Λας Βέγκας την περασμένη Τρίτη.

Κατά πληροφορίες ο μαθητής φέρεται να αποκάλεσε «νεγρό» τον εκπαιδευτικό με αποτέλεσμα την έκρηξή του.

TEACHER-STUDENT FISTFIGHT



Police arrested a substitute teacher in Vegas after throwing punches, knocking a student to the ground. What the district is saying and more on the investigation: https://t.co/3u3o1R6uVA pic.twitter.com/HGr8GQkTBN

Ryan Smith (@RyanReports) April 26, 2024

Μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο αστυνομικοί συνέλαβαν και τον εκπαιδευτικό και τον μαθητή με την τοπική αστυνομία να επιβεβαιώνει ότι ο αναπληρωτής καθηγητής απομακρύνθηκε από τη θέση του και πλέον του απαγορεύτηκε να διδάσκει στην περιοχή.

BREAKING: Shocking video obtained by @News3LV shows a fistfight between a student and a long-term substitute teacher at a Las Vegas high school. pic.twitter.com/uRkODS3yzn

— Crisis in the Classroom (@CITClassroom) April 25, 2024

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο μαθητής νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο και αναρρώνει μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Ο 27χρονος εκπαιδευτικός κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για ξυλοδαρμό που προκάλεσε σημαντική βλάβη σε μαθητή και κρατείται με εγγύηση 9.000 δολαρίων ενώ η δίκη του έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Εκπαιδευτικός, Λας Βέγκας,ipa, ekpaideftikos, las vegkas