Ηράκλειο: Γνωστός μουσικός ο 67χρονος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Θρήνο σκόρπισε στο Ηράκλειο η είδηση ότι ο 67χρονος μουσικός Δημήτρης (Τάκης) Πινακουλάκης είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Ο 67χρονος πατέρας δύο παιδιών, ήταν μουσικός και το άκουσμα του θανάτου σκόρπισε απέραντη θλίψη, καθώς ήταν

ιδιαίτερα αγαπητός.

Μάλιστα η σελίδα «Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Κρήτης» έκανε μία συγκινητική ανάρτηση με την οποία τον αποχαιρέτησε:

«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε για τον χαμό του Τάκη Πινακουλάκη από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του…», έγραψε σε μήνυμά της στο Facebook, η σελίδα «Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Κρήτης», σχετικά με τον χαμό του 67χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι στο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρεις μηχανές, εκ των οποίων η μια, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Από την σύγκρουση, ο 67χρονος μουσικός έχασε τη ζωή του, ενώ οι άλλοι δύο δικυκλιστές τραυματίστηκαν.

Ο ένας από τους δύο τραυματίες, ένας 19χρονος άνδρας, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι από την Κρήτη, φαίνεται πως τραυματίστηκε σοβαρά στα κάτω άκρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα