Ηράκλειο: Μεγαλειώδες συλλαλητήριο για προβλήματα στην υγεία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση για το παγκρήτιο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται σήμερα στην Πλατεία Ελευθερίας με ζητούμενο την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας στην Κρήτη.

Διαδηλωτές, εκπρόσωποι σωματείων που αφορούν την υγεία, τοπικοί φορείς από όλους τους νομούς της Κρήτης που έχουν φτάσεει στο Ηράκλειο από το πρωί της Πέμπτης διαδηλώνουν για τα μεγάλα

προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της Κρήτης εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους προς τους υγειονομικούς.

Με μοναδικό αίτημα την άμεση λήψη ουσιαστικών αποφάσεων για την ενίσχυση του συστήματος υγείας στην Κρήτη που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, οι διαδηλωτές βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας εκφράζοντας την αντίδραση τους.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί στο νησί συνεχίζουν την 48ωρη απεργία τους, στο πλευρό τους ωστόσο συντάσσονται οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων της υγείας, καθώς επίσης δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, συλλογικοί φορείς, σωματεία και φοιτητές.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου κήρυξε στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, προκειμένου οι εργαζόμενοι να έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στο Παγκρήτιο συλλαλητήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα