Ηράκλειο: Δωρεά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στο ΠΑΓΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου παρευρέθηκε την Παρασκευή στη Νεογνολογική Κλινική του ΠΑ.Γ.Ν. Ηρακλείου στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας όπου διοργανώθηκε μια ημερίδα παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χαλκιαδάκη Γεώργιο, του Αναπληρωτή Διοικητή κ. Κτενιαδάκη Στυλιανό, την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα. Πριναρή Αγγελική, την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νεογνολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

και Διευθύντρια Νεογνολογική Κλινική στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΠΑ.Γ.Ν. Ηρακλείου κα. Χατζηδάκη Ελευθερία καθώς και Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου.

Με αφορμή την συγκεκριμένη ημέρα και όπως είχαν αναφέρει σε παλαιότερη ανακοίνωση τους, ένα μέρος των εσόδων από τον ετήσιο χορό, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Ένωσης, δωρίσαν στην Μονάδα ΜΕΝΝ ένα (1) εκτυπωτή μάρκας LEXMARK MS621dn και μια (1) τροχήλατη συσκευή φωτισμού μικροεπεμβάσεων LED delta q10.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Σημαντική, Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ΠΑΓΝΗ,irakleio, simantiki, enosis astynomikon ypallilon, pagni