“Κάτω η μπάλα” από τον Ταουσιάνη και “ευχαριστώ” στον κόσμο!

“Ήταν ένα ντέρμπι όπως θα είναι όλα τα παιχνίδια. Ένα παιχνίδι που η ποιότητα ήρθε σε δεύτερο βαθμό γιατί τα κυρίαρχα στοιχεία ήταν του πάθους, της μονομαχίας. Δεν υπήρχε τόσο πολύ ηρεμία για ποιότητα. Μπήκαμε αποφασιστικοί, ορμητικοί και δίκαια βρεθήκαμε να προηγούμαστε. Μπορέσαμε να διαχειριστούμε το πρώτο ημίχρονο ακόμα και στα σημεία που ο αντίπαλος πήρε λίγο τον έλεγχο. Στο δεύτερο δεν είχαμε την ηρεμία να πάρουμε την μπάλα, όμως νομίζω πως αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί και φτάσαμε σε μια αγχωτική νίκη μετά το καταπληκτικό γκολ

του Λουκίνα όμως φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη” ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των Χανίων για να συνεχίσει: “Αυτή η νίκη απλά μας φέρνει σε καλύτερη θέση. Είναι μια εξαντλητική διαδικασία που σε στραγγίζει σωματικά, πνευματικά και έχουμε δρόμο ακόμα”.

Όσον αφορά την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος, υπογράμμισε ότι: “Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και δεν σας κρύβω ότι είχαμε άγχος για το πως θα φύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει τόσο κόσμο στα Περιβόλια και όπως έχω πει, ότι καταφέρουμε θα το καταφέρουμε όλοι μαζί. Εμείς στο γήπεδο και ο κόσμος στην εξέδρα”.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και την εικόνα των Χανίων στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και για την συνέχεια: “Εμείς ξέρουμε τι καταπόνηση έχουν ενεργειακά οι παίκτες. Η καταπόνηση δεν έχει να κάνει μόνο με το σώμα αλλά με το πνεύμα και την ψυχή. Όταν δίνεις τέτοια παιχνίδια, αντιλαμβάνεσαι πως η ηρεμία διαταράσσεται. Ναι δεν είχαμε την ηρεμία ακόμα και σε μερικές περιπτώσεις που είχαμε την μπάλα ώστε να έχουμε στοχευμένα να την κυκλοφορήσουμε. “Το μόνο που βλέπουμε είναι το επόμενο παιχνίδι. Βήμα – βήμα ήρθαμε μέχρι εδώ. Κάθε αγωνιστική σου δημιουργεί νέα δεδομένα”.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Κάτω, Ταουσιάνη, “ευχαριστώ”,“kato, taousiani, “efcharisto”