Κυκλοφοριακό χάος στα Χανιά: Έκλεισαν ταυτόχρονα και τους δυο δρόμους που οδηγούν στην Παλιά Πόλη καταγγέλλει Χανιώτης

Την υπομονή τους να εξαντλείται βλέπουν οι Χανιώτες οδηγοί οι οποίοι καθημερινά παλεύουν με το κυκλοφοριακό της πόλης των Χανίων.

Συγκεκριμένα, αναγνώστης καταγγέλλει στο Flashnews.gr ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί είχαν κλείσει ταυτόχρονα και τους δύο δρόμους, μπροστά από το 1ο Γυμνάσιο και την οδό Μίνωος, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η διέλευση προς την παλιά πόλη των Χανίων.

Ο ίδιος, όπως επισημαίνει στην καταγγελία, εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός και επιχείρησε να προχωρήσει στην φορτοεκφόρτωση εμπορεύματος σε επιχειρήσεις στην παλιά πόλη

ωστόσο όπως καταγγέλλει «οι δρόμοι ήταν κλειστοί. Άνοιγαν και έκλειναν την κυκλοφορία όποτε ήθελαν τα συνεργεία. Έπρεπε να κάνω φασαρία για να μου επιτρέψουν να περάσω».

Ωστόσο όπως συμπληρώνει ο αναγνώστης «πολλοί οδηγοί επαγγελματικών φορτηγών λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δεν κατάφεραν να προχωρήσουν σε εκφόρτωση των εμπορευμάτων τους».

«Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Δεν έχουμε πρόσβαση να περάσουμε να εκφορτώσουμε εμπορεύματα στο Παλιό Λιμάνι. Το κατανοούμε να γίνονται έργα αλλά όχι να κλείνουν και τους δυο δρόμους ταυτόχρονα» καταλήγει ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα