Λαφονήσιος δρόμος 2024: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής

Ο Επετειακός Λαφονήσιος Δρόμος 2024 επιστρέφει στην φυσική του εποχή και πραγματοποιείται με αφορμή τα 200 Χρόνια από την Σφαγή του Λαφονησιού του Πάσχα 1824 (24/4/1824) την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και θα περιλαμβάνει 3 ιστορικές διαδρομές με ισχυρούς συμβολισμούς.

     Την διαδρομή Κεραμωτή – Λαφονήσι των 18,4Χλμ. (Εκκίνηση από το Ξωτικόσπηλιο, παραλία Κεραμωτής σημείο σφαγής 22-4-1824) Τερματισμός Λαφονήσι, Μνημείο Σφαγιασθέντων. Η διαδρομή αυτή ενώνει τα 2 σημεία
όπου μαρτύρησαν οι πρόγονοι μας.     Την διαδρομή Χρυσοσκαλίτισσα – Λαφονήσι των 6,0 Χλμ. τρέξιμο ή δυναμικό βάδισμα, Τερματισμός Λαφονήσι, Μνημείο Σφαγιασθέντων.     Περιπατητική – περιηγητική διαδρομή των 4 Χλμ. (δεν απαιτείται εγγραφή)  που θα ξεκινήσει από το μνημείο σφαγιασθέντων παραλία με πέρασμα στο νησί Λαφονήσι έως το σημείο σφαγής, Τουρκάυλακο (νησί Λαφονήσι) και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ:

Για την διαδρομή των 18,4χλμ.έξτρα επετειακό πακέτο είναι στα 24€ και περιλαμβάνει:

Φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής με το όνομα σας με 4 παραμάνες, chip χρονομέτρησηςΤσάντα επετειακή πολλαπλών χρήσεωνΤεχνικό επετειακό μπλουζάκι Pro-Fit extreme T-Shirt by anthraxΑναμνηστικό επετειακό Μετάλλιο συμμετοχήςΥδροδοσία σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής και κέρασμα τον τερματισμόΥγειονομική κάλυψηΦύλαξη προσωπικών αντικειμένωνΦωτογραφικό υλικό (όχι απαραίτητα προσωπικές φωτογραφίες)

Για την διαδρομή των 6.0Χλμ. πλήρες επετειακό πακέτο είναι στα 15 € και περιλαμβάνει:

Φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής με 4 παραμάνες, chip χρονομέτρησηςΤσάντα επετειακή πολλαπλών χρήσεωνΤεχνικό Επετειακό μπλουζάκιΑναμνηστικό επετειακό Μετάλλιο ΣυμμετοχήςΥδροδοσία σε συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής και κέρασμα στον τερματισμόΥγειονομική κάλυψηΦύλαξη προσωπικών αντικειμένωνΦωτογραφικό υλικό (όχι απαραίτητα προσωπικές φωτογραφίες)

Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για οποιονδήποτε λόγο. Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση δεν έχει καμία υποχρέωση και καμία ευθύνη για όποιον δεν έχει κάνει εγγραφή και προσέλθει στον αγώνα.

Λόγω του Επετειακού χαρακτήρα του αγώνα, οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη και να δηλώσετε συμμετοχή

Πατήστε εδώ για εγγραφή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαφονήσιος, 2024, Ξεκίνησαν,lafonisios, 2024, xekinisan