Με μεγάλη προσέλευση κόσμου η εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών VK Expo στα Χανιά (φωτο)

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων γύρω από την εστίαση, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά επαγγελματίες και επιχειρήσεις που αναζητούν να προσφέρουν στους πελάτες τους αναβαθμισμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις στον χώρο και μέσα από ένα πλέγμα αξιόπιστων συνεργατών.

Η έκθεση τροφίμων και ποτών VK Expo που διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά στα Χανιά η εταιρεία Verganelakis Kotsifakis VK Quality

Brands, αγκαλιάστηκε θερμά από τους επαγγελματίες που έσπευσαν στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης προκειμένου να ενημερωθούν για όλα τα είδη τροφίμων και ποτών που μπορούν να διατεθούν σε επιχειρήσεις όπως cafe, fast food, bar, εστιατόρια, ξενοδοχεία κλπ.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν και να δουν από κοντά πληθώρα ειδών όπως:

σφολιάτες / ψωμιάγλυκά / muffin / donuts / βάφλακαφέ / παρελκόμενα καφέ / γάλαΠατάτεςfinger foodsεπαγγελματικά λάδιαγρανίτες, παγωτά, ατομικά παγωτά, χύμα παγωτό soft, παγωτίνιαποτά, κοκτέιλ, σιρόπι, λικέρ, εξειδικευμένες μπίρες κ.α.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr, o Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Verganelakis Kotsifakis VK Quality Brands και Συντονιστής της VK Expo, Άγγελος Κοτσιφάκης:

«Είναι η 2η χρονιά που πραγματοποιείται η VK Expo. Μεγαλώσαμε πάρα πολύ, φέτος κάναμε τριπλάσια την έκθεση ώστε να είμαστε δίπλα στον καταναλωτή, δίπλα στις ανάγκες των συνεργατών μας και ενημερωμένοι για τις τρέχουσες τάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να προσδίδουμε ολική εμπειρία. Κι αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε μέσα από την έκθεση γιατί είναι πολύ διαφορετικό να μην ξέρουμε την εταιρεία που μας προμηθεύει από το να έχουμε πλήρη διαδραστικότητα με αυτήν».

Όπως επεσήμανε ο κ. Βεργανελάκης στην έκθεση έχουν την ευκαιρία εταιρείες και επιχειρήσεις να δοκιμάσουν από κοντά μια ευρεία γκάμα τροφίμων και ποτών από αντίστοιχες αντιπροσωπείες.

Η VK Expo θα είναι ανοιχτεί στον χώρο εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης» στο παλιό λιμάνι από τις 23-24 Φεβρουαρίου από τις 10:30 – 20:00.

Στην έκθεση εκπροσωπούνται σημαντικές εταιρείες του κλάδου, όπως:

Seed Coffee CompanyMcCainFroneriHausbrandtMovenipickPlazaFamigliaLeontiadisTsaknakisVikosOlde Time Waffle

Keywords
Τυχαία Θέματα
VK Expo, Χανιά,VK Expo, chania