Με κόρνες και μηχανοκίνητη πορεία 20 πούλμαν, διαμαρτυρήθηκαν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων δυτικής Κρήτης (φωτο-βιντεο)

Τα τέλη κυκλοφορίας οδήγησαν σήμερα τον σύλλογο Τουριστικών Ιδιοκτητών Λεωφορείων Δυτικής Κρήτης σε μηχανοκίνητη πορεία στα Χανιά, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης που αποφάσισε η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού, Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η προηγούμενη

ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών είχε δεσμευτεί για την μόνιμη και τελική διευθέτηση του ζητήματος της εξίσωσης των τελών κυκλοφορίας των Τουριστικών λεωφορείων με ό,τι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς που χρησιμοποιούν τα ίδια λεωφορεία και πληρώνουν τα μισά τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων.

Όπως όμως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, μέχρι και σήμερα, οποιαδήποτε προσπάθεια να συναντήσουν τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χατζηδάκη έχει πέσει στο κενό.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν πραγματοποιώντας μηχανοκίνητη πορεία με 20 πούλμαν, από την περιοχή των Αγίων Αποστόλων προς την αντιπεριφέρεια Χανίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα