Με ξεχωριστό τρόπο υποδέχεται το νέο καλοκαιρινό μενού γνωστό εστιατόριο στα Χανιά

To Oniros Lounge Resto, υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν, με ένα νέο ανανεωμένο μενού, γεμάτο με αρώματα και γεύσεις που παραπέμπουν σε ελληνικό καλοκαίρι.

Ντελικάτες γεύσεις με επίκεντρο την Ελληνική δημιουργική κουζίνα και πιάτα που βασίζονται στην εποχικότητα των υλικών και στο αρμονικό “πάντρεμα” των φρέσκων πρώτων υλών.

Ένα μενού με επιλογές θαλασσινών, κρεατικών, αλλά και ζυμαρικών, που θα συνοδευτούν άριστα από τη σειρά εκλεκτών κρασιών που διαθέτει η κάβα του εστιατορίου, από την Ελλάδα

και όλο τον κόσμο.

Η επίσημη πρώτη για το νέο μενού έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και για το λόγο αυτό έχει διοργανωθεί ένα όμορφο event, με τη συνοδεία live Τζαζ μουσικής, από τους σπεσιαλίστες του είδους, Ματ και Στέφαν (από τις 21:00 έως και 23:00).

Την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει και πάλι ο βραβευμένος σεφ Νίκος Καραθάνος, ο οποίος έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του στο χανιώτικο κοινό, με τα υπέροχα πιάτα του.

Άλλωστε δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Έλληνα σεφ που διαθέτει στη “συλλογή” του 2 αστέρια Michelin και 16 χρυσούς Σκούφους….

Το νέο μενού του Oniros Lounge Resto υπόσχεται μια “ονειρική” γευστική εμπειρία που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.

Αν σας αρέσουν οι γευστικές προκλήσεις, τότε ο προορισμός είναι σίγουρα εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά,chania