Μεγάλο σε όγκο και παλμό το παγκρήτιο συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη στα Χανιά

Μαζικό, δυναμικό και πολυπληθές είναι το παγκρήτιο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στα Χανιά υπέρ του παλαιστινιακού λαού.

Πάνω από 80 σύλλογοι, σωματεία και ενώσεις από όλη την Κρήτη καθώς και πλήθος κόσμου συμμετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση δίνοντας όγκο και παλμό στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας.

Αρχικά οι διαδηλωτές

συγκεντρώθηκαν στη Δημοτική Αγορά Χανίων και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία περνώντας από το παλιό λιμάνι Χανίων για να καταλήξουν στην οδό Πλουμιδάκη. Από εκεί επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία και αυτοκίνητα για να καταλήξουν με μηχανοκίνητη πορεία στην αμερικανονατοϊκή βάση της Σούδας και να προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πύλη.

Οι διαδηλωτές ζητούν να σταματήσει άμεσα ο πόλεμος στη Γάζα, να μην παρασχεθεί καμία υποστήριξη στην κυβέρνηση Νετανιάχου και στο Ισραήλ, να μην υπάρξει από τη χώρα μας διευκόλυνση των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ μέσω των βάσεω, να σταματήσει κάθε είδους συνεργασία της Ελλάδας με το Ισραήλ και να αναγνωριστεί το παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλο, Παλαιστίνη, Χανιά,megalo, palaistini, chania