Νοσοκομείο Χανίων: Δεν υπάρχει ασθενής με Covid για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια

Σημαδιακή η Τρίτη 2/4/2024 για το Νοσοκομείο Χανίων καθώς για πρώτη ημέρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν υπάρχει σε κλινική του νοσοκομείου ασθενής με Covid.

Όπως αναφέρει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας κάνοντας και έναν απολογισμό «σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την νοσηλεία του πρώτου περιστατικού covid στο Γ.Ν Χανίων (23 Μάϊου 2020 , 87 χρονος από την περιοχή της Κισάμου) είναι η πρώτη μέρα που στο νοσοκομείο μας δεν νοσηλεύεται κανένα περιστατικό

Covid .

Αριθμός Νοσηλειών 2.833 (1.590 άνδρες – 1.243 Γυναίκες) , πάνω από 200 παιδιά , 18 Νεογνά – από ηλικίας 1 ημέρας.

Σεβασμός , Εκτίμηση και ένα Μεγάλο Ευχαριστώ μέσα από την Καρδιά μας σε ΟΛΟ το προσωπικό του Νοσοκομείου μας !

Το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου μας είναι ο κινητήριος μοχλός της εύρυθμης καθημερινής λειτουργίας και αποτελεί επίσης τον βασικό πυλώνα της αναπτυξιακής του δυναμικής.

Η συνεισφορά ΌΛΩΝ των εργαζομένων στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και της διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας είναι ανεκτίμητη . Με όπλα την μεγάλη εμπειρία , την επιστημονική κατάρτιση και γνώση, σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη και αλματώδη ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ανταπεξέρχονται με επιτυχία στην μεγάλη ζήτηση για ποιοτικές υπηρεσίας υγείας!»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νοσοκομείο Χανίων, Covid,nosokomeio chanion, Covid