Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση και το Συνταξιοδοτικό –

Προχθές το απόγευμα, 11 Μαρτίου 2024, στο επιμελητήριο Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε μια ενημερωτική εκδήλωση από την ΑΔΕΔΥ με θέμα την κοινωνική ασφάλιση, το συνταξιοδοτικό σύστημα και τις αμοιβές της εργασίας στο δημόσιο τομέα, με ειδική αναφορά στους μισθούς των καθηγητών. Στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου, κ. Γεώργιος Κλάδος, έδωσε το παρών επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του για ενημέρωση σχετικά με ζητήματα που αφορούν στην βελτίωση των εργασιακών συνθηκών. Μεταξύ

άλλων, την εκδήλωση παρακολούθησε και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, κ.Μιχάλης Σαρρής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε ανάλυση των τρεχουσών πολιτικών και των προκλήσεων που αφορούν την κοινωνική ασφάλιση, το συνταξιοδοτικό και τις αμοιβές στο Δημόσιο. Επίσης, συζητήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση των υφιστάμενων συνθηκών, με έμφαση στην ανάγκη για δικαιότερη κατανομή των πόρων και την ενίσχυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η συμμετοχή και η ενεργός παρουσία του Δήμαρχου Μυλοποτάμου και των λοιπών επισήμων σε τέτοιες εκδηλώσεις επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον τους για τη στήριξη των εργαζομένων και την αναζήτηση ολοκληρωμένων λύσεων στα θέματα που τους απασχολούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα