Ο Κιλιάν Μπαπέ αποκάλυψε πως η μαμά του τον έβαζε να πλένει πιάτα για να μάθει να εκτιμά

Ο Κιλιάν Μπαπέ, είναι χωρίς αμφιβολία, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών και θα καταγραφεί στην ιστορία του λαοφιλέστερου παιχνιδιού, ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς όλων των εποχών.

Ταυτόχρονα, όμως, ο νεαρός Γάλλος (σ.σ. με καταγωγή από το Καμερούν) επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, παραμένει προσγειωμένος και ταπεινός έξω από τα γήπεδα, στοιχεία που πήρε από την οικογένεια του και ειδικότερα από την μητέρα του.

Ο Γάλλος διεθνής άσος, παραχώρησε συνέντευξη στην

ιστοσελίδα «Brut» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα μαθήματα ζωής, που του έδωσε κι εξακολουθεί να του δίνει η μητέρα του, Φαϊζά Λαμαρί, όπως το… πλύσιμο των πιάτων ακόμη και όντας παγκόσμιος πρωταθλητής!

«Οχι, δεν το κάνω πια», είπε γελώντας ο Μπαπέ και πρόσθεσε: «Αλλά είναι αλήθεια ότι για πολύ καιρό η μητέρα μου ήθελε να το κάνω, για να κατανοώ την αξία των πραγμάτων και για να μπορώ να κάνω πράγματα μόνος μου, ώστε να μην με βοηθούν άλλοι και να συνειδητοποιήσω την αξία που έχουν τα πάντα στην ζωή. Ωστόσο μου το… υπενθυμίζει συχνά. Αλλά είναι μητέρα».

«Δεν μας νοιάζει τι κάνει η Ρεάλ»

Κι ενώ ο Κιλιάν Μπαπέ προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελάιφι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική αθλητική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης – που ξάφνιασε πολλούς – πως δεν συζητά με τον Γάλλο σταρ.

«Ούτε που τη διάβασα την ανακοίνωση και δεν ξέρω τι λέει. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο πρότζεκτ μας και σχεδιάζουμε το μέλλον μας με τον Κιλιάν Μπαπέ», είπε χαρακτηριστικά ο Αλ Κελάιφι.

Ο Μπαπέ έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το τέλος αυτής της σεζόν με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, αλλά έχει τονίσει πως δεν πρόκειται να κάνει χρήση αυτής. Αντίθετα, έχει τονίσει πως θα περιμένει το τέλος της σεζόν για να πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Πάντως, από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να υπογράψει με όποια άλλη ομάδα θέλει.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα