Ολοκληρώθηκε η 3η Έκθεση μαθητικής δημιουργίας Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πλατανιά

Στην Έκθεση, η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός, συμμετείχαν όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου καθώς και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.

Οι σχολικές μονάδες Β/θμιας εκπαίδευσης είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε ένα διήμερο δράσεων το πλούσιο έργο της σχολικής χρονιάς που σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται, σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς και πεδία ενδιαφέροντος, όπως η ιστορία, η τεχνολογία, η οικολογία, η υγεία, οι τέχνες και ο πολιτισμός, μέσα από την έρευνα, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις σύγχρονες τεχνολογίες, με την υποστήριξη των Δ/ντών και των εκπαιδευτικών

τους. Ο Δήμαρχος Πλατανιάκ. Γιάννης Μαλανδράκης σε διαδικτυακό χαιρετισμό που απηύθυνε από τις Βρυξέλλες όπου βρισκόταν τόνισε: “Ο Δήμος Πλατανιά, έχοντας στις προτεραιότητες του την Παιδεία και την εκπαίδευση, στηρίζει διαχρονικά και έμπρακτα την ομαλή λειτουργία των σχολικών του μονάδων ώστε και το εκπαιδευτικό έργο να υλοποιείται απερίσπαστα αλλά και οι μαθητές να έχουν την δυνατότητα να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες,τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντά τους και να εκφραστούν μέσα από αυτά. Χαιρόμαστε να βλέπουμε ένα τόσο ευρύ πεδίο δράσεων και δημιουργιών από τους μαθητές μας…”

Ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί όλους που βοήθησαν και στήριξαν την υλοποίηση της έκθεσης και γιορτή της Παιδείας και συγκεκριμένα:

τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Παιδείας και Δ/ντη του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά κ. Γιάννη Δαράκη, ο οποίος είχε την ιδέα για την παραπάνω Έκθεση και την ευθύνη για την διοργάνωση τηςτον Δ/ντή της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης κ. Κωνσταντίνο Ζορμπά και τους συνεργάτες του, για την παραχώρηση του χώρου, τη ζεστή φιλοξενία αλλά και για την άριστη συνεργασία μας.Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή , ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για μισθωμένα λεωφορεία που μετέφεραν μαθητές/τριες, γονείς και πολίτες από τις Δημοτικές ενότητες Μουσούρων, Βουκολιών και Πλατανιά, σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Χανίων .Το ΣΥΝΚΑ Xανίων για τη σημαντική προσφορά που μας έκανε .Την εταιρεία ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ για την προσφορά ποσότητας εμφιαλωμένου νερού.Την εταιρεία SAMARIA για την προσφορά ποσότητας εμφιαλωμένου νερού. Το  Ξενοδοχείο Avra Imperial  για το πλούσιο κέρασμα που πρόσφερε στην  λήξη  της έκθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα