Παράπονα με το «καλημέρα» για τα νέα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ – Τι απαντάει το αστικό ΚΤΕΛ

Πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων δρομολογίων του αστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης και τα παράπονα δεν έλειψαν.

Συγκεκριμένα αναγνώστης του Flashnews.gr διαμαρτυρήθηκε ότι στην περιοχή των Τσικαλαριών σήμερα πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων δρομολογίων υπήρχαν προβλήματα ως προς την εξυπηρέτηση πολιτών ενώ «φαίνεται σαν να έχουν περιοριστεί τα δρομολόγια στην περιοχή μας».

Ταυτόχρονα ο ίδιος υποστήριξε ότι χθες ημέρα Κυριακή δεν πραγματοποιήθηκαν δρομολόγια στην περιοχή, ενώ παράλληλα τόνισε ότι

με την νέα διαμόρφωση των δρομολογίων «τις Κυριακές θα μένουμε χωρίς λεωφορείο». Ο αναγνώστης υπογράμμισε ότι «δεν έχει όλος ο κόσμος αυτοκίνητα και υπάρχουν πολίτες οι οποίοι περιμένουν να εξυπηρετηθούν από τα λεωφορεία».

Τέλος ο αναγνώστης ισχυρίστηκε ότι με τις νέες στάσεις των δρομολογίων έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τμήματα της περιοχής δεν καλύπτεται επαρκώς με αποτέλεσμα κάτοικοι να χρειάζεται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις ως την κοντινότερη στάση.

Τι απαντάει το αστικό ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνης

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνης Γιάννης Καρτάκης υποστήριξε ότι «Η περιοχή των Τσικαλαριών από σήμερα έχει δική της γραμμής, με δρομολόγιο να γίνονται κάθε 2 ώρες. Που είναι τα λιγότερα δρομολόγια; Γίνονται περισσότερα δρομολόγια από ότι παλιότερα». Για τα δρομολόγια της Κυριακής ο ίδιος υποστήριξε ότι «την Κυριακή στα Τσικαλαριά δεν έχει δρομολόγιο».

Τέλος ο κ. Καρτάκης για τις νέες στάσεις που σταματάει το λεωφορείο υποστηρίζει ότι «το λεωφορείο περνάει όλα τα Μετόχια. Στο δημοτικό σχολείο κατεβαίνει αριστερά και ξαναβγαίνει στην οδό Τσικαλαριών. Πάνω στην εκκλησία δεν ανεβαίνει το λεωφορείο διότι δεν εξυπηρετούν οι δρόμοι εκεί. Ανέβαινε παλιότερα ωστόσο επειδή είχε παρατηρηθεί ότι αρκετές φορές το λεωφορείο δεν χωρούσε να περάσει. Οι δρόμοι στο σημείο δεν είναι βατοί για λεωφορείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράπονα, ΚΤΕΛ –, ΚΤΕΛ,parapona, ktel –, ktel